NOVO - istražite bajkovitu Kranjsku Goru i odmorite se u Hotelu Kranjska Gora uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, piće dobrodošlice te opuštanje u bazenu i sauni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnost - 10% popusta na ponudu masaža! Kupon vrijedi do 19.03.2024.

Hotel Kranjska Gora savršen je izbor za ljubitelje prirode i aktivnosti na otvorenom. Nalazi se u neposrednoj blizini skijaških, biciklističkih i pješačkih staza te pitoresknog jezera Jasna koje nudi idealno polazište za razne aktivnosti. 

Prepustite se trenucima potpunog ugađanja i opustite u bazenu i sauni. U cijenu uključeno 2x korištenje saune u trajanju 2 sata i 2x korištenje bazena u trajanju 1 sat, a na raspolaganju su Vam i ogrtači, ručnici i papuče.

Doživite kulinarsku čaroliju hotelskog restorana gdje domaći okusi postaju pomno osmišljena jela. Ukusna jela kuhara i njegovog tima elegantno spajaju autentične lokalne okuse s modernim daškom internacionalne kuhinje.

Soba ima TV ravnog ekrana s kabelskim programima, minibar i sef, vlastitu kupaonicu sa tušem ili kadom, sušilo za kosu i besplatni kozmetički pribor. Pomoćni ležajevi nisu dostupni u ovoj vrsti sobe.