Uživancija u prekrasnim Alpama i popularnoj austrijskoj destinaciji uz odmor u Obertauern [PlacesHotel] by Valamar uz 3 noćenja na bazi FLEXI polupansiona za 2, 3 ili 4 osobe te bazen i SPA...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravak djece do 6 godina uključen u cijenu! Kupon vrijedi za 03.03.-06.03. ili 17.03.-22.03.2024. *Isprintani kupon obavezno ponijeti sa sobom i predati na recepciji prilikom check in-a.

OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar idealan je odabir za uživanje u svim raskošima alpske zime u austrijskoj destinaciji s najdebljim snježnim pokrivačem... 

OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, nekadašnji hotel Marietta, najnoviji je član obitelji brenda [PLACES] i prvi svoje vrste u Alpama. Namijenjen nesputanim osobama i ljubiteljima planinskog zraka koji traže nešto više od mjesta za opuštanje nakon dana provedenog na snježnim padinama – ovo je mjesto na kojem se sastaju znatiželjni umovi. Na savršenom ste mjestu ako želite istražiti alpsku kulturu, zadovoljiti svoj pustolovni duh ili se maksimalno opustiti u Obertauernu.

OBERTAUERN [PLACESHOTEL] okružen je planinama koje se izdižu do više od 2300 m nadmorske visine te je smješten u središtu mjesta koje je već gotovo stotinu godina jedna od najboljih austrijskih destinacija za zimske sportove što ga čini savršenim izborom za zimsku zabavu u Alpama.

Austrijska kuhinja poznata je po raznovrsnim jelima i načinu na koji kombinira najbolje utjecaje Europe. Obertauern [PLACESHOTEL] nadmašit će sva vaša očekivanja! Ovdje ćete podjednako uživati u međunarodnim jelima s upečatljivim alpskim štihom i tradicionalnim lokalnim delicijama. Još kad ih sljubite s vrhunskim koktelima s lokalnim twistom, biranim žesticama ili austrijskim vinima, dobit ćete najbolje od obaju svjetova. A uz [PLACESFLEXI] ne može biti lakše!

FLEXI POLUPANSION uključuje buffet doručak i večeru, a ako ne stignete na večeru, možete iskoristiti dnevni kredit od 30 eura na hranu i piće u nekom od naših barova! Dnevni kredit od 30 eura uključuje mogućnost prebacivanja nepotrošenih sredstava na slijedeći dan.

[PLACESSPA] & [PLACESPOOL]

Podigli smo snježna uzbuđenja zime u Alpama po kojima je poznat Obertauern na novu razinu: OBERTAUERN [PLACESHOTEL] mjesto je gdje ćete se opustiti kao nikad prije. Prepustite se odabranim tretmanima koje nudi [PLACESSPA] i otkrijte sve čari unutarnjeg bazena. Nećemo se začuditi ako potpuno zaboravite na snijeg.

Čista suprotnost ludilu na stazama: [PLACESPOOL] mjesto je opuštenih vibri, plutanja na vodi i vraćanja duha i tijela u ravnotežu. Pronađite svoj super chi u [PLACESSPA] i podarite si unutarnji mir nakon napornog dana na skijama. Unutarnje ili vanjske saune, masažne kade i ekskluzivni tretmani čekaju na vas. Relax zona s Vitality barom i pucketavom vatricom u kaminu savršeno je mjesto za punjenje baterija.

[PLACESROOM] za 3 osobe: bračni krevet ● kauč ili sofa ● kupaonica s tušem ● prijenosni Bluetooth zvučnik Marshall ● Smart TV ● Wi-Fi pristup Internetu ● sušilo za kosu ● mini bar ● organska kozmetika

[PLACESROOM] za 4 osobe: bračni krevet ● pomoćni ležaj ili kauč ● kupaonica s tušem ● prijenosni Bluetooth zvučnik Marshall ● Smart TV ● Wi-Fi pristup Internetu ● sušilo za kosu ● mini bar ● organska kozmetika