NOVO - provedite proljetne praznike u idiličnom Gorskom kotaru uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih ili 2 odraslih i do 2 djece do 11 g. u planinarskom domu Bijele Stijene!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - besplatni parking i WI-FI, a boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 01.04. do 07.04.2024.

U srcu Gorskog Kotara, u malome selu Tuk pored Mrkoplja, smješten je planinarski dom Bijele Stijene na 875 metara nadmorske visine. Okružen šumom i brdima, idealna je prirodna oaza za odmor od svakodnevice.

Planinarski dom je zidana katnica uz seosku crkvu u Tuku. Do planinarskog doma može se doći asfaltnom cestom iz Mrkoplja osobnim vozilom. U prizemlju su restoran i blagovaonica, a na katu i u potkrovlju spavaonice. Dom ukupno ima 10 spavaonica s različitim brojem ležajeva. Na svakome katu su po dvije kupaonice s tušem i WC-om koje koriste svi gosti doma.

U usluzi polupansiona očekuju Vas doručak i večera; večera je u stilu planinarskih običaja - gulaš s prilogom ili grah s kobasicom ili medaljoni u umaku od vina i češnjaka s prilogom.

Planinarski dom Bijele Stijene izvrsno je polazište za izlete na Bjelolasicu, strogi rezervat prirode Samarske i Bijele stijene, Vrbovsku i Matić poljanu te na obližnje vrhove Čelimbašu i Maj.