NOVO - uživanje u bajkovitim varaždinskim krajevima uz 3 dana i 2 noćenja za 2 odrasle osobe u kući za odmor sa hidromasažnom kadom La Mia Storia na brijegu Črešnjevo...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - besplatan parking i WI-FI, a u cijenu također uključeni boravišna pristojba, posteljina i ručnici! Kupon vrijedi do 18.03.2024.

Smještena na vrhu brijega u mjestu Črešnjevo, nedaleko od baroknog grada Varaždina, La Mia Storia predstavlja jedinstveno iskustvo boravka daleko od gradske vreve i buke. 

Doživite prekrasan panoramski pogled na beskrajno zelenilo, šume, vinograde, grad Varaždin, planinu Ivanščicu i susjednu Sloveniju.

La Mia Storia očarava modernim dizajnom gdje svaki kutak nosi vlastitu priču. Svaki detalj pomno je odabran kako bi stvorio jedinstvenu harmoniju unutar i izvan kuće. 

U kući površine 60m² nalaze se toalet, kupaonica s walk in tušem, blagovaonica, u potpunosti opremljena kuhinja, TV sa Netflixom, spavaća soba i dnevni boravak sa dodatnim ležajem iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu sa ležaljkama i hidromasažnom kadom.

Vanjski dio kuće površine 1400m² prostrano je ograđeno dvorište u kojem se nalaze potpuno opremljena vanjska ljetna kuhinja sa grillom, vanjski tuš, voćnjak, vrt sa začinskim biljem i natkriveno parkirno mjesto za 2 automobila.