Provedite Uskršnji odmor u plemićkom stilu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Dvorac Jurjevec, raskošni Uskršnji doručak i dvorsku večeru te wellness opuštanje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oaza koja će razmaziti sva vaša osjetila, a vaš blagdanski odmor učiniti nezaboravnim! Kupon vrijedi od 24.03. do 01.04.2024.

Zamislite dvorac kao preslikan iz neke knjige bajki u mirnom ruralnom kraju, dvorac koji priča povijesne priče koje vrijedi poslušati i istražiti, a sadašnjost doživjeti. Zamislite sad malu oazu mira u tom ruralnom kraju.

2 noćenja u Standard sobi ili Superior sobi s jacuzzijem (ovisno o raspoloživosti) na bazi polupansiona (raskošan doručak s proizvodima lokalnih OPG-ova i domaćinstava i večera) ● raskošni Uskršnji doručak autentičnih lokalnih namirnica (domaća kuhana jaja, domaći svježi sir, vrhnje, kuhana šunka, rotkvice, mladi luk, sušene kobasice, pašteta od guščje jetre...) i dvorska večera u 3 slijeda (izbor između 3 bogata menija)  piće dobrodošlice neograničeno korištenje wellnessa - grijani unutarnji bazen, jacuzzi, finska sauna + voda i voće tijekom korištenja wellnessa + wellness set u sobi (ogrtač, ručnik i papuče) ● besplatan WiFi  besplatan parking 

Priča o nastanku HOTELA DVORAC JURJEVEC nastaje na nekadašnjem posjedu austro – ugarskih plemića Thurn Taxis još u 17 stoljeću. Gotovo cijelo stoljeće Dvorac Jurjevec je bilo poznato utočište visoke aristokracije. Hotel je posvećen očuvanju tradicije, naglašavanju lokalnih vrijednosti koji se savršeno uklapaju u  prirodu koja nas okružuje.

Ovaj hotel dvorac obilježavaju 24 komfornih i stilskih uređenih soba, wellness te jedinstvena ponuda lokalnih specijaliteta pod vodstvom vrhunskih kuhara. Samo su dio priče koju možete doživjeti zajedno s ljubaznim i predanim osobljem hotela. 

Naša kulinarska priča je isprepletena s tradicijom i strašću prema gastronomiji, obećavajući iskustvo koje će oduševiti čak i najzahtjevnije nepce. Prepustite simfoniji okusa i mirisa, s ljubavlju pripremljenih za vaše uživanje. Doživite čaroliju objedovanja gdje se povijest i umjetnost okusa spajaju u nezaboravnom ambijentu.

Opustite u toploj i elegantnoj atmosferi wellnessa u Hotelu Dvorac Jurjevec gdje možete zaustaviti vrijeme i stvoriti trenutak apsolutnog opuštanja i blagostanja.

Detoksicirajte se i opustite u blagoj vrućini naše tradicionalne finske saune, a potom se prepustite ugodnoj toplini našeg elegantnog unutarnjeg bazena ili neka vas nježni mjehurići našeg jacuzzija miluju vas do stanja.