Obiteljski ALL INCLUSIVE odmor u Hotelu La Luna 4* u Novalji uz 3 dana i 2 noćenja za 2 odrasle osobe i do 3 djece, opuštanje u bazenu i jacuzziju te raznovrsne sadržaje za djecu!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 5 godina i 1 ili 2 djece do 12 godina. Kupon vrijedi od 26.04. do 30.05.2024.

Hotel La Luna nalazi se u prekrasnom ribarskom mjestu Jakišnica te sa svojih 96 soba čini idealno mjesto za odmor parova i obitelji. Odmorite se u našim prostranim sobama s prekrasnim pogledom na bistri plavi Jadran ili prekrasno uređen park hotela, prošećite uređenim šetnicama  ili se provozajte na biciklističkim stazama oko hotela.

Pansionski restaurant Oleaster odlično je mjesto i za one koji vole tradicionalnu kuhinju, ali i za eksperimentalne duše koje vole probati nešto novo. Uz bogatu ponudu hrane bez glutena, vegetarijanskih i veganskih jela, ali i zabavan „show cooking“ program, garantiramo da će vaš obrok u Oleasteru biti nezaboravno iskustvo.

U cijenu uključeno i korištenje unutarnjeg bazena sa slatkom vodom, jacuzzija i fitnessa te dječjih zabavnih sadržaja (Kids Club, Playstation konzole (sukladno raspoloživosti), Gimeni grad (napuhanac), Trampolini)!

EXTRA pogodnosti - 15% popusta na tretmane u Wellness & Spa centru!

Kako bismo osigurali da vaš odmor prođe u najopuštenijoj mogućoj atmosferi, u našu smo ponudu uključili i brojne usluge za one koji se žele kompletno opustiti. Izaberite jednu od naših sauna ili bogatu wellness ponudu masaža i dozvolite svom tijelu kompletno opuštajuće iskustvo. 

Naš Wellness & Spa centar svojim posjetiteljima jamči olakšanje od svakodnevnog stresa akumuliranog tijekom godine. Priuštit ćemo vam pravu oazu opuštanja koju posebno gradimo oko vaših potreba i želja.

Sjever otoka Paga bogat je rimskom, ilirskom i srednjeeuropskom poviješću. Samo u Jakišnici, gdje se nalazi hotel La Luna, možete posjetiti tisućljetne maslinike i uživati u mirisu povijesti kojim masline odišu. Budući da to područje ima veliku botaničku vrijednost, ono je 1963. godine proglašeno botaničkim rezervatom, jednim od tri takva na cijelom svijetu.

Osim botaničkog bogatstva Luna, svega 12 kilometara udaljena nalazi se i Novalja, koje je mjesto brojnim rimskim arheološkim nalazima, ali je i u zadnje vrijeme postala svojevrsna hrvatska Ibiza te je odlično mjesto za provesti nezaboravne večeri u zabavi, plesu i dobrim koktelima.