Opuštanje i aktivan odmor u Dolenjskim Toplicama uz 2 noćenja s doručkom za 2 odraslih u Boutique hotelu Oštarija Herbelier, posjet avanturističkom parku, 1x privatno korištenje saune i bazena...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

... a očekuju Vas i 1x kulinarsko uživanje u 3 slijeda, 1x kupanje u prirodnim toplicama Klevevž te razgled muzeja Baza 20! Kupon vrijedi do 31.05.2024.

Istražite kuhinju, krajolik i tradiciju - dobrodošli u Oštariju Herbelier! Dopustite da vas zavede potpuno drugačiji odmor u utočištu s boutique ponudom. Kod nas ćete ovdje probuditi sva svoja osjetila. Hotel s ponosom nosi zelene certifikate - Slovenia Green Accommodation i Travelife, koji pokazuju predanost održivom turizmu.

Zaljubljeni smo u odabrane jednostavne okuse koje spajamo u jela koja oduzimaju dah. Poštujemo zakone majke prirode, zato chef Roberto i njegov tim prate ritam godišnjih doba. 

Koristimo gotovo isključivo lokalne namirnice, uzgojene sa susjednih livada, šuma, uzgajivača i uzgajivača. Zelena nit Oštarije Herbelier je autohtono bilje, sabrano na obroncima stoljetnih šuma, lokalnih zelenih brežuljaka, prostranih sjenokoša i uzgojeno u vlastitim vrtovima. 

U ponudi Vas očekuju i 20% popusta na doplatu za snack i degustaciju 3 različite vrste vina (s popustom od 15 eura po osobi), 30% popusta na cjelodnevni najam Ekolesa za bicikliste po Kočevskom Rogu (uz popust od 29 eura po biciklu), 20% popusta na dodatno noćenje s doručkom za 2 osobe (s popustom 68 eura noćenje) i 20% popusta na doplatu za jelo Gaška dilca u Gačama (uz 5 eura popusta).

1x posjet avanturističkom parku ● 1x najam privatne saune i bazena u trajanju 2 h u jutarnjim terminima razgled muzeja Baza 20 ● 1x kupanje u prirodnim toplicama Klevevž

Klevevški bazen, termalni izvor ili kako ga još nazivaju Klevevške toplice, nalazi se  doslovno u stijeni. Bazen srednje veličine u kojem je temperatura vode uglavnom od 21°C do 25°C mještani su uredili i napravili pravo malo kupalište. Zbog toplog izvora koji stalno na površinu pušta toplu vodu, izvor je pogodan za kupanje u svako doba godine.

Kočevski Rog se nalazi u kršovitom gorju blizu Kočevja u Sloveniji, a najveći vrh je Veliki Rog s 1099 m nadmorske visine. U prošlom stoljeću izgrađena je i skrivena bolnica (baza 20) koja je danas spomenik i turistička atrakcija. U blizini se nalazi skijalište Rog-Črmošnjice.