Odmorite se uz 2 noćenja za 2 odraslih u Apartmanima Olimian 4* te istražite Olimje - kupanje u Termaliji Relax, degustacija piva, hranjenje jelena na Jelenovom Grebenu i obilazak Vještičje kolibe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.05.2024.

Apartmani se nalaze u naselju Olimje, skriveni turistički dragulj u Sloveniji, malo i mirno mjesto koje je udaljeno sat vremena hoda od Terme Olimia. 

Preuređeni i moderni APARTMANI OLIMIAN 4* nude savršenu udobnost i opuštanje, sve što je modernom čovjeku potrebno za bijeg od užurbane svakodnevice.

Kuća ima udoban eksterijer i profinjenu unutrašnjost. Raspolaže s dva klimatizirana apartmana (85m2). Svaki apartman ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu s WC-om i balkon s pogledom na golf igralište i pivovaru. Poseban adut naših apartmana je ljetna terasa, s kamenim roštiljem i čarobnim vrtom, gdje možete sjesti i opustiti se.

Dvije dnevne sobe u apartmanu opremljene su bračnim krevetima, a jedna soba ima mogućnost pomoćnog ležaja. Dnevni boravak je opremljen LED TV kabelom, te žičnim i bežičnim internetom. 

U okolici možete posjetiti Franjevački samostan Olimje (1,2 km udaljen), Terme Olimia (3,6 km udaljene), čokoladnu tvornicu Olimje (1,2 km udaljen), Vještičju kolibu i svijet bajki (2,5 km udaljeni), pivovaru i restoran (300 m udaljeni) i Jelenov greben (1,5 km udaljen).

1x cjelodnevno kupanje u Relax Spa centru ● 1x snack i degustacija 4 vrsta piva ● 1x hranjenje jelena na Jelenovom Grebenu ● 1x obilazak Vještičje kolibe i Zemlje bajki i mašte

Kad već u nazivu nalazimo "opuštanje", jasno je da u TERMALIJA RELAX - TERME OLIMIA - na jednom mjestu možemo iskusiti mnoge opuštajuće užitke. Znajući da svatko ima svoj način opuštanja, obratili smo pozornost na sve vrste termalnih i netermalnih mjehurića koji će vas obaviti tijekom vašeg posjeta. Termalija Relax prava je vodena oaza - bazeni, brza rijeka, gejziri, whirlpool, vodene masaže i saune.

Pod Olimskom gorom, gdje se nalazi imanje JELENOV GREBEN, glavna je posebnost krdo od 100 jelena i muflona koji slobodno šeću. Možete ih hraniti kukuruzom i gledati posve izbliza. Takav bliski kontakt s divljim životinjama sigurno ne doživljavate svaki dan, zato će svakome, a ponajprije djeci, ostati u nezaboravnom sjećanju.

Kilometar od samostana Olimje u šumi krije se ZEMLJA BAJKI I MAŠTE, gdje će mali i veliki posjetitelji zakoračiti u svijet bajki i ponovo upoznati Kekeca, Bedanca, Krjavelja, Snjeguljicu, Crvenkapicu i druge likove iz bajki. Tu ćete se opustiti te veseli i puni optimizma vratiti u stvarnost. U drvenoj kući vidljivoj s ceste uređen je muzej "Kako sta živela dedek in babica" ("Kako su živjeli djed i baka"). 

U ponudi Vas očekuju i 10% popusta na dodatno noćenje (s popustom 63 eura), 10% popusta na doplatu za saune za 2 osobe (s popustom 35 eura) i 50% popusta na najam bicikla (do 5 h; s popustom 5 eura za 2 osobe).