Dijete do 4 godine boravi GRATIS! Kupon vrijedi od 27.04 do 04.05.2024.

Baška Voda udaljena je 10-ak kilometara sjeverno od Makarske i može se pohvaliti kristalno čistim morem, više od 2700 sunčanih sati godišnje te nizom kulturnih i večernjih zabavnih sadržaja, kao i sportsko-rekreacijskim sadržajima na vodi i kopnu.

Smješten u središtu Baške Vode, HOTEL CROATIA nalazi se na samoj rivi, u blizini restorana, caffe barova na plaži i trgovina. Prekrasne šljunčane plaže po kojima je Makarska rivijera poznata nalaze se u neposrednoj blizini, a najbliža je samo 100 m od ovog šarmantnog hotela.

U znaku posvete prošlim vremenima, pročelje Hotela nosi obilježja izvorne dalmatinske arhitekture, dok unutrašnjost krasi unutarnji vrt i intrigantna kamena stubišta.

Cijena uključuje bogati buffet doručak sa svježim namirnicama lokalnog porijekla. Nudi se u hotelskom baru svakog jutra od 7:30 do 10:30h.

Makarska rivijera mjesto je za približavanje prirodi – moru, kamenu i stoljetnoj biokovskoj borovoj šumi. Možete to učiniti šetajući slikovitim primorskim selima ili beskrajnom šljunčanom obalom, ili se možda osjećate izazovom isprobati neku od brojnih sportsko-rekreativnih aktivnosti, s ponešto za sve generacije.