DREAM VACATION za PRAZNIK RADA uz bogatu ponudu Liberty Hotela 3* u Novalji na Pagu - 2, 3, 5 ili 7 polupansiona za 2 osobe, bogati izbor izleta, koncert Petra Graše 02.05. i Severine 03.05.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se neponovljivom doživljaju odmora uz vrhunsku uslugu Liberty Hotela i fantastičnu ponudu bogatog sadržaja za nezaboravan odmor... Kupon vrijedi od 26.04. do 05.05.2024.

EXTRA događanja - koncert Petra Graše 02.05. na glavnom gradskom trgu i koncert Severine 03.05. u Klubu Noa na plaži Zrće!

LIBERTY HOTEL 3*

Zahvaljujući smještaju na samoj obali mora, a opet okružen zelenilom, Liberty Hotel osigurava očaravajući pogledu na Novalju i novaljski zaljev. 

Sa vlastitom plažom, bazenom za djecu, lounge barom te shopping outletom i na 5 minuta hoda od centra Novalje, osigurava mir i spokoj u srcu najzabavnije i najraznolikije ljetne destinacije u Hrvatskoj.

Ugodne i tople sobe, vrhunska gastronomska ponuda i ljubazno osoblje osigurat će podlogu za vaš kvalitetan odmor, dok će pogled s terase na veličanstveni zalazak sunca u novaljskom zaljevu učiniti vaš odmor nezaboravnim. 

Sve sobe su klimatizirane, sadrže TV sa satelitskim programima, mini bar i radni stol. Također obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Iz jedinica se pruža pogled na more i bazene, odnosno park.

EXTRA POGODNOST - za opcije 2 i 3 noćenja uključen 1 dodatni izlet, za opciju 5 noćenja uključena 2 dodatna izleta, a za opciju 7 noćenja uključena 3 dodatna izleta

Napomene: izleti Kayak Tura i Bike Tura se ne mogu kombinirati. Za opciju 2 noćenja može se izabrati samo vođeni obilazak Muzeja Grada Novalje ili vođeni obilazak Vrtova Lunjskih maslina.

Izbor izleta su slijedeći: 

● vođena kayak tura "Paški zaljev" (Očaravajuća atmosfera lunarnog krajolika Paškog zaljeva oduševit će vas svojim neodoljivim kontrastom plavog neba i mora te bijelog kamena. Izgubite se u čaroliji krajolika i pogleda na prekrasne plaže Paškog zaljeva)

● biciklistička tura "Zaglava" ili "Kolan" s uključenim najmom bicikla (vođena tura kroz krajolike koji će vas osvojiti ljepotom, raznolikošću, panoramskim pogledom i povijesnim znamenitostima)

● vođeni obilazak proizvodnog procesa i degustacija bogate ponude sireva u sirani Gligora 

● vođeni obilazak Vrtova Lunjskih maslina 

● vođeni obilazak Muzeja Grada Novalje 

● romantična večera u 3 slijeda za dvoje u Sushi Restoranu "Tokyo"