Uživajte u proljetnom ili kasnom ljetnom odmoru uz bogatu ponudu Liberty Hotela 3* u Novalji na bazi 2, 3, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe i velik izbor izleta u Novalji i okolici!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se neponovljivom doživljaju odmora uz vrhunsku uslugu Liberty Hotela i fantastičnu ponudu bogatog sadržaja za nezaboravan odmor... Kupon vrijedi od 26.04. do 20.06. ili od 28.08. do 30.09.2024.

LIBERTY HOTEL 3*

Zahvaljujući smještaju na samoj obali mora, a opet okružen zelenilom, Liberty Hotel osigurava očaravajući pogledu na Novalju i novaljski zaljev. 

Sa vlastitom plažom, bazenom za djecu, lounge barom te shopping outletom i na 5 minuta hoda od centra Novalje, osigurava mir i spokoj u srcu najzabavnije i najraznolikije ljetne destinacije u Hrvatskoj.

Ugodne i tople sobe, vrhunska gastronomska ponuda i ljubazno osoblje osigurat će podlogu za vaš kvalitetan odmor, dok će pogled s terase na veličanstveni zalazak sunca u novaljskom zaljevu učiniti vaš odmor nezaboravnim. 

Sve sobe su klimatizirane, sadrže TV sa satelitskim programima, mini bar i radni stol. Također obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Iz jedinica se pruža pogled na more i bazene, odnosno park.

EXTRA POGODNOST - za opcije 2 i 3 noćenja uključen 1 dodatni izlet, za opciju 5 noćenja uključena 2 dodatna izleta, a za opciju 7 noćenja uključena 3 dodatna izleta

Napomene: izleti Kayak Tura i Bike Tura se ne mogu kombinirati. Za opciju 2 noćenja može se izabrati samo vođeni obilazak Muzeja Grada Novalje ili vođeni obilazak Vrtova Lunjskih maslina.

Izbor izleta su slijedeći: 

● vođena kayak tura "Paški zaljev" (Očaravajuća atmosfera lunarnog krajolika Paškog zaljeva oduševit će vas svojim neodoljivim kontrastom plavog neba i mora te bijelog kamena. Izgubite se u čaroliji krajolika i pogleda na prekrasne plaže Paškog zaljeva)

● biciklistička tura "Zaglava" ili "Kolan" s uključenim najmom bicikla (vođena tura kroz krajolike koji će vas osvojiti ljepotom, raznolikošću, panoramskim pogledom i povijesnim znamenitostima)

● vođeni obilazak proizvodnog procesa i degustacija bogate ponude sireva u sirani Gligora 

● vođeni obilazak Vrtova Lunjskih maslina 

● vođeni obilazak Muzeja Grada Novalje 

● romantična večera u 3 slijeda za dvoje u Sushi Restoranu "Tokyo"