Prekrasan Uskršnji SPA odmor u Baškoj Vodi - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Boutique Hotelu Noemia 4*, Uskršnji brunch, čaša pjenušca i kolač te opuštanje u bazenu i SPA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prekrasan boutique hotel koji će Vas oduševiti očaravajućim spojem mirne i intimne atmosfere i profinjenog luksuza... EXTRA pogodnost - 20% popusta na masaže i tretmane! Kupon vrijedi od 29.03. do 02.04.2024.

Otvoren 2020. godine i smješten u šarmantnoj Baškoj Vodi, u srcu Makarske rivijere, HOTEL NOEMIA 4* pruža elegantno i moderno uređene sobe i apartmane u kojima ćete uživati u savršenom komforu, kao i bogatu gastronomsku ponudu uz brojne delicije karakteristične za kulinarsku tradiciju ovoga kraja.

U ponudi Vas očekuju i Bubble Time - čaša pjenušca uz kolač, blagdanski snack - Uskršnji brunch te korištenje unutarnjega grijanog bazena i SPA zone!

EXTRA pogodnost - 50% popusta na drugu masažu (uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji hotela)!

U hotelskom SPA centru nalaze se finska sauna, parna kupelj, ledena fontana, relax zona s vodenim krevetima te ponuda masaža i tretmana ljepote.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se i pješčana plaža s kristalno čistim morem, kao i brojne kulturne i povijesne znamenitosti koje pozivaju da ih istražite.