[NOVO] Uživajte u Uskrsu uz bogatu ponudu Hotel Jadran 4* u Rijeci - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih i 1 dijete do 12 g., Uskršnji doručak, opuštanje u saunama...

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šunkica, jaja i uskršnji kolači imaju bolji okus uz pogled na more - pridružite nam se u Hotelu Jadran te uz blagodati riječkog područja proslavite Uskrs na drugačiji način! Kupon vrijedi od 29.03. do 01.04.2024.

Jedinstveno okruženje HOTELA JADRAN idealno je za odmor i uživanje. Hotel je u potpunosti renoviran 2005. godine, a smješten je na Pećinama, na obalnom dijelu prometnice koja iz središta Rijeke vodi u smjeru Splita. Hotel je udaljen kilometar od središta grada, samo 15 minuta pješice ili 5 minuta vožnje.

Hotelski restoran je kapaciteta do 108 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru s terasom kapaciteta 20 mjesta, s koje se pruža jedinstveni pogled na more. U ugodnoj atmosferi, restoran nudi posebnosti međunarodne i primorske kuhinje, u bogatoj a la carte ponudi. 

U sklopu recepcije je aperitiv bar s terasom iznad mora, idealno mjesto za dogovore i početak kvalitetnog odmora ili uspješnog radnog dana.

Slatka dobrodošlica u sobi i boca vode ● prigodni Uskršnji doručak ● slatki poklon na odlasku ● korištenje sauna i fitnessa

Prijedlozi za slobodno vrijeme u Rijeci i Opatiji

Winter pass Rijeka - besplatne ulaznice za riječke muzeje i znamenitosti: Muzej grada Rijeke – Palača Šećera ,Muzej grada Rijeke – "Kockica", Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Prirodoslovni muzej Rijeka, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, JGL Muzej farmacije, Trsatski kaštel, Peek&Poke – Muzej djetinjstva, Peek&Poke – Muzej informatike, Astronomski centar Rijeka (gosti prime QR code dolaskom u objekt).

Uskršnja ponuda u Opatiji (30 minuta vožnje od hotela Jadran) - animacija za najmlađe, rekreativne aktivnosti, koncerti, izložbe oldtimera i brojna druga događanja. Opušteno i blagdansko raspoloženje prvih proljetnih dana nudi priliku za istraživanje lokalnih staza i šetnica uz organizirane rute nordijskog hodanja, uživanje u prigodnoj gastronomskoj ponudi ili druženje uz koncerte na otvorenom na kojima nastupaju poznata imena jazz, popularne i klasične glazbe. 

Uskršnja događanja najviše vole najmlađi, kojima je program posebno prilagođen, uz brojne animacijske aktivnosti i zabavne igre u parku.