[13.-14.04.] Ovog proljeća upoznajte ljepote Slovenije s Carpe Diem Putovanja na turi Bled-Radovljica-jezero Jasna- Bohinj-Ljubljana uz 1 noćenje i uključen autobusni prijevoz!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 13.-14.04.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN

Polazak u 06:00 ispred Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju uz kraće pauze do Bleda, najpoznatijeg slovenskog jezera i bisera slovenskih Alpi. Po dolasku na Bled idemo u šetnju oko jezera uz zanimljive priče našeg vodiča. Slobodno vrijeme za jutarnju kavu, vožnju pletnom po jezeru i naravno kušanje tradicionalnih bledskih kremšnita.

Polazak prema Radovljici, malom slovenskom gradu koji će biti naš domaćin ovaj vikend. Check in u smještaj. Slobodno vrijeme za odmor i vlastite aktivnosti. Fakultativni odlazak na jezero Jasna. Po dolasku na jezero slijedi šetnja jezerom uz pratnju našeg vodiča. Pauza za slikanje, kavu i ručak. Povratak u smještaj u kasnim popodnevnim satima. Noćenje.

2. DAN

Odjava iz smještaja. Fakultativni izlet na Bohinjsko jezero (mogućnost iskrcaja na Bledu u slučaju da putnik ne želi ići na Bohinj). Ribčev Laz je naša prva lokacija u sklopu bohinjske ture. Slijedi kratka šetnja uz jezero te uživanje u čistom zraku, pogledu na planine i kristalno jezero. Nastavak putovanja prema 78 metara prekrasnom slapu Savica do kojeg vode 553 kamene stepenice. Slobodno vrijeme za slikanje i uživanje u pogledu na slap.

Polazak prema Ljubljani u ranim popodnevnim satima. Po dolasku u Ljubljanu slijedi pješački razgled grada uz pratnju našeg vodiča. Vidjet ćemo Zmajev most, Prešernov trg, centralnu tržnicu, katedralu Sv. Nikole... Slobodno vrijeme za ručak i vlastite aktivnosti. Polazak prema Zagrebu u kasnim popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.