Nova oaza ljepote i opuštanja u Zadru - počastite se ponudom 10 anticelulitnih masaža po 45 minuta u Paraiso Beauty Salonu po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 10 dolazaka i može se iskoristiti do 10.06.2024.

Paraiso Beauty Salon predstavlja oazu ljepote, opuštanja i zdravlja koja će vaše želje pretvoriti u naše izazove da Vam pružimo što kvalitetniju uslugu, profesionalizam na svim razinama i zadovoljstvo kakvo očekujete.

Anticelulitna masaža je ručna masaža kojom se kroz više različitih tehnika masiranja učvršćuje i podiže vezivno tkivo, a izvodi se na svim dijelovima tijela zahvaćenim celulitom. Kada čujete riječ masaža sigurno prvo pomislite na opuštanje i ugodu, ali važno je napomenuti da je anticelulitna masaža više energična. Koriste se razni pokreti kao što su glađenje, gnječenje, pinch, trljanje i svi su usmjereni prema srcu.

Jako je važno da se masira na pravi način, pravim intenzitetom i u pravom smjeru - smjeru protoka limfe kroz limfni sustav. Na taj način pojačava se cirkulacija limfe, obnavlja kolagen u koži te izbacuje višak vode i toksina, a u tom procesu pomaže nam ulje kojim se koža masira.

Rezultat? Glatka i napeta koža, ali samo ako redovito dolazite na tretmane. Mi ih preporučamo minimalno deset, a možda će biti potrebno i više, sve ovisi o stadiju celulita.

Anticelulitne masaže su jedno od sredstava za uspješnu borbu protiv celulita, ali ne smiju biti jedino. Najbolji učinak imaju ako ih kombinirate s drugim tretmanima kao što su radijalno endnodermna terapija, detoksikacija organizma. Uravnotežite svoju prehranu, redovito vježbate, pijete puno vode i dovoljno spavate.