Ljetni odmor za pamćenje u špici sezone u Crnoj Gori uz 8 dana i 7 noćenja na bazi polupansiona za 2, 3 ili 4 odrasle osobe u Villi Favorite 4* u Budvi po super cijenama!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 770,00 €
Uštedi još 39,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 39,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS 1 dijete do 6 godina sa dvoje odraslih! Kupon vrijedi od 29.06. do 24.08.2024. *Mogućnost autobusnog prijevoza do Ville!

Na ovom LINKU pogledajte našu ponudu za povratni autobusni prijevoz Zagreb-Budva (Villa Favorite 4*)-Zagreb!

Dobrodošli u našu šarmantnu VILLU FAVORITE 4* smještenu na živopisnoj obali Jadrana! Sa zadovoljstvom Vam možemo ponuditi nezaboravno iskustvo odmora, kombinirajući udobnost, mir i zadivljujuće okruženje.

Smještena na samo 700 metara, 10 minuta hoda od blistave plaže, naša vila Vam omogućava da uronite u mirnu ljepotu Jadranskog mora.

STUDIO 1/3

Novouređeni studio neprimjetno spaja vintage estetiku s modernom udobnošću. Svaki detalj je pažljivo odabran kako bi se stvorio nostalgični ambijent. Središnji dio sobe je luksuzni bračni krevet, a pored spavaće sobe pronaći ćete udoban kauč na kojem se možete opustiti nakon dugog dana na plaži ili u istraživanju grada. Kuhinja je pažljivo odvojena od glavnog dnevnog boravka, a opremljena je modernim aparatima i svim potrepštinama, uključujući hladnjak i štednjak.

STUDIO 1/2

Središnji dio sobe je udoban bračni krevet, elegantno ukrašen posteljinom i plišanim jastucima. Otvorite vrata kako biste otkrili kompaktan, ali potpuno funkcionalan prostor, zajedno s sudoperom, mini hladnjakom, pa čak i nekoliko bitnih kuhinjskih potrepština. Pripremite svoja omiljena jela ili uživajte u brzom zalogaju u privatnosti vlastite sobe.

APARTMAN 1/4

Novouređeni dupleks gdje se starinski šarm susreće sa modernim komforom. Prostire se na dva nivoa. Dnevni boravak otvorenog koncepta na gornjem katu ima udoban raspored za spavanje, upotpunjen velikim bračnim krevetom. Za dodatnu privatnost, tu je i odvojena spavaća soba opremljena još jednim luksuznim bračnim krevetom. Кuhinja je potpuno opremljena modernim aparatima.

APARTMAN 1/3

Novouređeni apartman koji kombinira starinski šarm sa modernim komforom. Dizajn enterijera prikazuje pažljivo odabran namještaj, rasvjeta i dekor odišu bezvremenskom elegancijom i stvaraju topao i ugodan ambijent. Vrhunac ovog apartmana je prostrana spavaća soba s bračnim krevetom, a soba je odvojena od dnevnog boravka. Кuhinja je potpuno opremljena modernim aparatima.