Proljetni odmor u Vrsaru uz 3 dana i 2 noćenja u Hotelu Pineta 3* ili Apartmanima Riva 3* by Maistra na bazi polupansiona za 2 osobe te opuštanje u unutarnjem bazenu i Wellness & SPA zoni!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite lokalno ozračje Vrsara i smjestite se na samo nekoliko minuta od plaža uživajući u pogledu na staru gradsku jezgru i ribarske brodove u luci... U cijenu uključena i boravišna pristojba! Kupon vrijedi od 04.04. do 25.04.2024.; zauzeti termini za apartmane 05.04., 12.04., 13.04., 20.04.; zauzeti termini za hotel 05.04., 12.04., 13.04., 19.04., 20.04.

Smješten na vrhu brežuljka u šumici pinija, po kojoj je i dobio ime, HOTEL PINETA 3* pruža jedinstven pogled na povijesnu jezgru Vrsara, Jadran i otoke. S biciklističkim stazama u okolici hotel je odlično opremljen za cikloturiste. 

Uz aktivan odmor predahnite u intimnoj atmosferi Wellness & Spa centra ili istražite stjenovite, pješčane i šljunčane plaže do kojih se spuštate za nekoliko minuta od hotela, a pružaju se cijelom obalom do Limskog zaljeva.

Smješteni u neposrednoj blizini plaže te nasuprot starogradske jezgre, svaki dan iznova ćete imati priliku upoznati život lokalaca u gradu u kojem je uživao čak i slavni Giacomo Casanova. Gostima APARTMANA RIVA 3* na raspolaganju su svi sadržaji u Hotelu Pineta koji se nalazi u blizini.

Dok lagano počinjete dan uz kavu, možete uživati u doručku uz jedan od najljepših pogleda na obližnje otočiće pokraj Vrsara. U bogatoj ponudi buffet restorana u Hotelu Pineta za doručak i večeru možete birati između toplih i hladnih jela, kao i posebne prehrane prilagođene sportašima, vegetarijancima ili dijabetičarima.

Uz finsku saunu i tursku kupelj opustite se nakon aktivnog odmora. Zabavite se i uživajte u unutarnjem hidromasažnom bazenu, a vaše najmlađe očekuje dječji bazen.

VRSAR - nekadašnje ribarsko mjesto na zapadnoj obali Istre smješteno na samom ulazu u Limski zaljev. Popnite se na neki od vidikovaca u srednjovjekovnoj starogradskoj jezgri smještenoj na brežuljku uz more i uživajte u pogledu na arhipelag s 18 otočića, što u spoju sa 190 vezova u marini Vrsar čini jedriličarskim rajem.

Aeronautika zauzima drugo mjesto, s padobranskim skokovima, paraglidingom, panoramskim letovima i sportskim zrakoplovima. Naravno, postoji još mnoštvo verzija aktivnog odmora u Vrsaru i okolici, bilo da ste šetač, biciklist, plivač ili ronilac.