[NOVO] Uživajte u Uskrsu s obitelji ili prijateljima u Vilama Oštro u Kraljevici uz 3 dana i 2 noćenja za do 5 osoba, bocu pjenušca i poklon uskršnji paket 31.03.!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šunkica, jaja i uskršnji kolači imaju bolji okus uz pogled na more - smjestite se u potpuno renoviranim i suvremeno uređenim vilama kao idealnoj destinaciji za odmor u prirodi i uz more! Kupon vrijedi od 29.03. do 01.04.2024.

Smještene na šumovitom poluotoku, u neposrednoj blizini mora i plaža, u srcu zelenog kampa Oštro, potpuno renovirane i suvremeno uređene VILE OŠTRO idealna su destinacija za pravi odmor u prirodi.

Besplatno korištenje dječjeg igrališta ● uključeno završno čišćenje u cijenu ● besplatan Wi-Fi ● besplatan parking

Dvadeset vila kapaciteta su do pet osoba, opremljene s kuhinjom, velikim dnevnim boravkom, toaletom i prostranom terasom za objedovanje na otvorenom na donjoj etaži. Na galeriji se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica te balkon s lounge namještajem. Gostima je na raspolaganju besplatan parking.

Prijedlozi za slobodno vrijeme u Rijeci i Bakru

Winter pass Rijeka - besplatne ulaznice za riječke muzeje i znamenitosti: Muzej grada Rijeke – Palača Šećera ,Muzej grada Rijeke – "Kockica", Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Prirodoslovni muzej Rijeka, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, JGL Muzej farmacije, Trsatski kaštel, Peek&Poke – Muzej djetinjstva, Peek&Poke – Muzej informatike, Astronomski centar Rijeka (gosti prime QR code dolaskom u objekt).

Najveći kršćanski blagdan i dani uoči njega u Bakar redovito donose niz prigodnih događanja. Ukrašene gradske šetnice, "slatka potraga" i "lov na uskršnju fotku" samo su dio ugođaja i sadržaja koje u to vrijeme možete zateći u Bakru.