Bajkoviti odmor u Grand Hotelu Adriatic I 4* u Opatiji uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe te uživanje u bazenu, whirlpoolu i SPA centru s panoramskim pogledom!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!

EXTRA pogodnost - 20% popusta na wellness tretmane! Kupon vrijedi od 01.04. do 30.04.2024.; ne vrijedi za 25.04.; 26.04., 27.04. i 29.04.

U neposrednoj blizini mora smjestio se GRAND HOTEL ADRIATIC - hotel prestižne povijesti i dugogodišnje tradicije, posvećen izvrsnosti i pružanju besprijekorne usluge, raspolažući sa 317 elegantno namještenih soba i apartmana suvremenog luksuza. Usto, Grand Hotel Adriatic ponosni je vlasnik Nacionalne oznake sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu.

Opustite se u jedinstvenom ambijentu jedne od najljepših Spa oaza u Opatiji -  ADRIATIC SKY SPA - smješten na 8. katu hotela te gotovo cijeli okružen staklenim stijenama kroz koje se pruža spektakularan panoramski pogled na morsko plavetnilo! 

Opustite se u unutarnjem bazenu i whirlpoolu. A osim čuvene finske saune, u Adriatic Sky Spa pronaći ćete i tursku, kao i sve popularniju infracrvenu saunu, na glasu i kao kraljicu anti-stress programa te poznatu po svojim višestrukim korisnim učincima po zdravlje.

U sklopu Adriatic Sky Spa nalaze se i unutarnja i vanjska Relax zona, idealne za opuštanje poslije boravka u sauni uz čašu osvježavajućeg napitka i opuštajuću mediteransku atmosferu. 

Udobno namještena dvokrevetna classic soba Adriatic I 4* opremljena je svim modernim sadržajima koji Vam mogu zatrebati za komforan, ugodan i opušten boravak. 

Sve sobe imaju bračne ili odvojene ležajeve, kupaonicu s walk-in tušem, sušilo za kosu, LCD TV, kabelsku TV, minibar, sef, direktnu telefonsku liniju, klimu i besplatan Wi Fi internet. Soba nema mogućnost pomoćnog ležaja.