Užitak proljetnog odmora u Novigradu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Aminess Maestral 4* te opuštanje u unutarnjem bazenu i whirpoolu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.03. ili od 01.04. do 21.04.2024.

Hotel Aminess Maestral - odmor u znaku aktivnosti i hedonizma

Elegantni hotel krasi udoban smještaj na korak od šljunčane plaže. Ovdje se možete baviti svojim omiljenim sportom, opustiti u moru ili wellness centru, a zatim kušati božanstvena jela i vina hotelskog restorana. Idealan scenarij za novu dimenziju uživanja.

U cijenu smještaja uključeno i dijete do 7 godina s dvoje odraslih, na pomoćnom ležaju.

Sadržaj soba: bračni ili odvojeni kreveti uz mogućnost dodatnog ležaja za jednu osobu, WIFI, SAT/TV, klima uređaj, telefon, sef, minibar, kupaonica s tušem, sušilo za kosu, kuhalo za vodu.

Unutarnji bazen sa grijanom morskom vodom veličine je 25 x 12.5m, a prostor ima ostakljeni krov, ležaljke i hidromasažnu kadu.

U hotelskom restoranu Ventola veselit ćete se svakom obroku. Ugodan ambijent, bogati bife i prijateljsko osoblje inspirirat će vas da istražite sve bogatstvo lokalne i internacionalne kuhinje.

Novosti u hotelu

● novoopremljena igraonica za djecu od 4 do 10 godina sa zabavnim igrama (djeca mlađa od 4 godine mogu se pridružiti animatorima u igraonici samo uz pratnju roditelja ili odgajatelja) 

● Game Room za djecu od 10 do 18 godina (stolni nogomet, Multiwall, stolni tenis, pikado, biljar, Play Station 5, društvene igre, gaming turniri) 

● Miramí Fun Factory (raznovrsne i maštovite aktivnosti za djecu od 4 do 10 godina: izrada suvenira, mali istraživači, potraga za blagom, izrada hranilica za ptice, piknik, kostimiranje u najdraže likove iz crtića)