Ne propustite čarobno proljeće u Opatiji i uživajte u raznolikoj ponudi Heritage Hotela Imperial 4* uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i bogate SPA sadržaje...

8 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 259,00 €
Kupi

Ponuda dodatno uključuje: 1 x 20 % popusta wellness voucher jednokratno. 1 dijete do 7 godina GRATIS s roditeljima na osnovnom ležaju! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 05.04.24. do 02.05.24.! Isključeni termin 11.04.24.

Doživite čarobno proljeće u Opatiji u Heritage Hotelu Imperial 4* u samom srcu grada!

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. 

Opatijski HOTEL IMPERIAL 4* je povijesni objekt izgrađen 1885. i originalno je bio nazvan po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Štefaniji. Kao drugi hotel na Jadranu, Heritage Hotel Imperial je izgrađen u secesijskom stilu. 

Hotel se nalazi na glavnoj gradskoj ulici Opatije, na samo nekoliko koraka od glavne gradske plaže na Slatini.

Heritage Hotel Imperial nudi opuštajući odmor u centru grada. Inspirativna povijesna baština hotela stvara nevjerojatnu mješavinu fantazije i stvarnosti. 

Široka ponuda usluga i izvanredan položaj nedaleko od poznate obalne šetnice Lungomare i popularne plaže Slatina savršena su kombinacija za izvrstan odmor u Opatiji.

Odlike Wellness & Spa centra Heritage Hotela Imperial su očuvanje tradicije, isticanje vrijednosti izvornih kvaliteta, originalni tretmani i luksuz uklopljen u prirodnost Mediterana. U njezi se koriste i vrhunski kozmetički proizvodi.

Restoran hotela Heritage Imperial svakodnevno nudi specijalitete kontinentalne i mediteranske kuhinje.