Idealna prilika za odmor s prijateljima ili obitelji u Poreču uz 2, 3 ili 5 noćenja u modernoj mobilnoj kućici Prestige Family za do 6 osoba u Boutique Camping Santa Marina 5*!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 149,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prepustite se svoj ljepoti boravka u kampu, okruženi mediteranskim biljem i borovom šumom. U cijenu uključen i parking za 1 automobil! Kupon vrijedi d 19.04. do 18.05.2024.

BOUTIQUE CAMPING SANTA MARINA 5* pronaći ćete nove, luksuzne i vrhunski opremljene mobilne kućice. Mobilne kućice nove su od 2018. i 2019. godine, raspolažu minimalno s 20m2, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinjom s perilicom posuđa, prostranim dnevnim boravkom te natkrivenom terasom. 

Ove mobilne kućice mogu u svojim sobama i jednom dnevnom boravku primiti do šest osoba. 

Luksuzno uređene i moderno opremljene mobilne kućice PRESTIGE FAMILY površine 34 m2 posebne su po svoje 3 sobe – jedna s bračnim krevetom i druge dvije s dva odvojena kreveta. Osim 3 spavaće sobe, ove mobilne kućice imaju također 2 kupaonice, dnevni boravak povezan s kuhinjom (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, kafe aparat, hladnjak, perilica posuđa, posuđe za kuhanje), klimatizaciju i Wi-Fi, dnevni boravak sa sofom i televizijom

Zbog svoje velike staklene stijene, unutrašnjost ovih mobilnih kućica povezana je s prostranom i natkrivenom terasom površine 25 m2 (sa stolom za objed i ležaljkama) koja postaje centralni prostor za druženje i dnevni boravak tijekom odmora.