NOVO - prepustite se ritmu opuštanja i svakodnevice bez boli uz ponude masaža koje kombiniraju sportsku ili detox masažu i cupping masažu u Zdravom Ritmu u Zagrebu i već od samo 22 eura!

Puna cijena 37,00 €
Ušteda 40%
Cijena 22,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 15.05.2024.

Dobrodošli u ''Zdravi Ritam'' - tim licenciranih fizioterapeuta, trenera i kineziologa koji će Vam pomoći u smanjenju i prevenciju boli.

Ako se želite opustiti, smanjiti bol ili tegobe, mi imamo rješenje za sve. Također, nudimo i ostale vrste masaža kao što su sportska i medicinska, koje se preporučuju nakon težih fizičkih aktivnosti.

Sportska masaža

Nakon velikih napora uvijek dobro dođe jača masaža kako bih se mišići i tkiva regenerirali u što kraćem roku. Dobar način za prevenciju ozljeda i što brži oporavak.

Cupping masaža

Masaža cupping čašicama će svaku masažu učiniti još boljom i efektivnijom. Vakuum čašice odižu kožu i samim time se poboljšava krvotok i potiču limfu da ''čisti'' štetne tvari. Odlična detox masaža.