SVJETLO SRCA u Zagrebu za vas je pripremilo 3 energetske masaže, koje se temelje na tradicionalnoj kineskoj medicini, u trajanju 45 minuta... za samo 79 €!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite centar za holističko iscjeljivanje, samopomoć i poboljšanje kvalitete života te uklonite stres, poboljšajte rad unutarnjih organa i imunitet! Kupon vrijedi do 17.05.2024.

Energetska masaža je masaža koja se temelji na tradicionalnoj kineskoj medicini, a masiraju se refleksne zone na glavi i stopalima te akupunkturne i akupresurne točke na tijelu i stopalima.

Energetska masaža otpušta u stresa, poboljšava rad unutarnjih organa i imunitet.

Redovnom masažom postižete:

- ugodno opuštanje tijela i duha

- osjećaj smirenosti i vedrog raspoloženja

- dobrobiti za vaše zdravlje:

- bolju cirkulaciju krvi i limfe

- sniženje visokog krvnog tlaka i bolji rad srčanog mišića

- oslobađa od akutnih bolova / bolova koji se povremeno javljaju

- poboljšava rad mokraćnog mjehura i bubrega

- poboljšava rad svih unutarnjih organa kroz djelovanje masaže preko refleksnih zona 

na licu ,  stopalima, i akupunkturnih i akupresurnih točaka na tijelu 

- poboljšava imunitet

Holistički tretmani uklanjaju stres, negativne emocije i podsvjesna vjerovanja koje nastaju kao posljedice svakodnevnog “malog stresa” kao i teže posljedice raznih trauma na fizičko i psihičko zdravlje čovjeka, djelujući pozitivno na:

- PSIHU I DUŠEVNO ZDRAVLJE ČOVJEKA
- OPĆE OZDRAVLJENJE I IMUNITET
- POVLAČENJE BOLESTI NA FIZIČKOJ RAZINI

SVJETLO SRCA - Centar za holističko iscjeljivanje, samopomoć i poboljšanje kvalitete života.

Djelujemo kao udruga koja se bavi podizanjem svijesti o važnosti zdravog načina življenja. U udruzi možete dobiti iscjeliteljske tretmane i nove poglede na život i kako se nositi s zdravstvenim problemima. Mislite li da su vaše kronične tegobe neizlječive? Ovisite li isključivo o liječnicima, lijekovima i vjerujete u vaše, koji put, teške dijagnoze? Iscjeljivanje može puno toga promijeniti u vašem životu.

TATJANA (TANJA) KOŠICKI  - iscjeliteljica, bio-energo-terapeut

Moji tretmani su uspješno iscijelili osobe koje sam iscjeljivala od različitih bolesti i duševnih stanja kao što su tuga radi gubitka voljene osobe (smrt voljene osobe u obitelji), problemi u partnerskim odnosima, posljedice živčanog sloma, dijabetes, srčane aritemije, psorijaza, poteškoće sa sluhom posljedicom oštećenja sluha u mladosti i nagluhost kao posljedica starenja i sve tegobe povezane s time (vrtoglavice i šumovi u ušima), neuralgije – išijas i lumbago i svaku fizičku i pshičku tegobu radi koje su ljudi došli na tremane.