Odmor u špici ljetne sezone na prekrasnom Kvarneru uz 8 dana i 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Uvali Scott u Kraljevici!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 2 godine boravi GRATIS u krevetu sa 2 odrasle osobe! Kupon vrijedi od 29.06. do 31.08.2024.; zauzeti termini za standard sobe 05.07.-19.08.

UVALA SCOTT

Resort (kategorija prenočište) je smješten u prekrasnoj u uvali Dubno koja je svojom ljepotom privukla i engleskog plemića Alexandra Scotta i koji ju je početkom XIX. stoljeća kupio, kontinuirano ju uljepšavao i ulagao u hortikulturu te odabrao za mjesto stalnog boravka. Po njemu je resort dobio i svoje ime.

Cijena uključuje 8 dana i 7 noćenja na bazi polupansiona sa NO LIMIT pićem uz večeru (sokovi, pivo i vino iz samoposlužnih aparata - šankomata) za 2 osobe u comfort ili standard dvokrevetnoj sobi. 

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Uvala Scott izgrađena je 1967. godine prema projektu Igora Emilija. Primorski stil gradnje odredio je razbacanu strukturu naselja, zamišljenog u obliku malog primorskog gradića. Raspolaže i nizom ugostiteljskih sadržaja i plažom.

Raspolaže s gotovo 300 smještajnih jedinica raspoređenih u nekoliko paviljona s prekrasnim pogledom na more i krčki most u neposrednoj blizini. Napomena: comfort sobe ne sadrže klima uređaj.

Pansionski restoran smješten je u središnjoj zgradi Uvale Scott, a doručak i večera poslužuju se kao bogati buffet. U istom su sklopu i kavana s terasom (na trgu naselja i prema moru). 

Uvala Scott smještena je iznad uvale Dubno pa se, pored prirodne šljunkovite plaže i izgrađenog dijela s pristaništem za manje brodice, u oba smjera nastavlja šetalište, prema mostu za Krk, kao i prema naselju Oštro. 

Ovaj je prostor oplemenjen čitavim nizom ostalih sadržaja pa su, pored osvježenja u moru, na raspolaganju raznoliki sportski sadržaji (sandoline, pedaline, daske za jedrenje, barke, stolni tenis) te dva ugostiteljska objekta na obali mora, buffet i konoba. Na središnjem su trgu još i mini-market, prodavaonica suvenira i prostor za organiziranu zabavu.