Proljetni odmor i zabava s obitelji i prijateljima u Čatežu uz 2, 3 ili 4 noćenja u mobilnoj kućici Mediteran za do 4 ili 6 osoba i kupanje u bazenima Zimske i Ljetne termalne rivijere Termi Čatež!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 119,00 €
Uštedi još 6,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 6,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ulaznice vrijede za sve dane boravka! EXTRA pogodnosti - parking, završno čišćenje, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 05.05. do 31.05.2024.

MOBILNE KUĆICE MEDITERAN nalaze se u kampu Terme Čatež, neposredno uz vanjske bazene, a sve zabavne aktivnosti Termi udaljene su samo par minuta pješačenja.

Mobilne kućice za do 4 osobe imaju 2 spavaće sobe, a mobilne kućice za do 6 osoba imaju 3 spavaće sobe. Također imaju dnevni boravak sa kaučem na rasklapanje, kuhinju (kuhinjski stol, ploča za kuhanje, kuhinjski pribor, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, hladnjak), kupaonicu (ručnici, WC, sušilo za kosu, tuš kabina/kada), natkrivenu drvenu terasu, Wi-Fi, TV i klimu.

Ulaznice vrijede za sve dane boravka. Check in u kamp od 16:00h, check out do 10:00h, a ulaznice za kupanje se mogu koristi cijeli prvi i cijeli zadnji dan! 

Napomena: u Ljetnoj termalnoj rivijeri otvara se samo dio vanjskih bazena, a za sve bazene bit će ulaz preko unutarnje, Zimske termalne rivijere, tako da će gosti moći koristiti i vanjske i unutarnje bazene. 

Gosti mogu 1x dnevno ući na bazene na neograničeno vrijeme unutar radnog vremena. Dodatni ulaz naplaćuje se na recepciji bazena uz 60% popusta: 6.50€ za djecu 5-14 godina, 7.50€ za odraslu osobu, za djecu do 5 godina besplatno.

ZIMSKA TERMALNA RIVIJERA - TERME ČATEŽ

Zaplivajte ​​u termalnoj vodi najvećeg kompleksa zatvorenih bazena i otkrijte vodeni raj s raznim atrakcijama za sve uzraste! Pod tri kupole Zimske Termalne rivijere uživajte u bazenima, whirlpoolima, toboganima, valovima, brzoj rijeci...

Termalna voda otkrivena je na polju Čatež na obali Save prije više od 220 godina. Mještani su kopali jame u šljunku ili pijesku, ograđivali ih granama i u njima se kupali. Budući da je voda bila jako topla, kupači su odlazili do najbliže rijeke Save kako bi se rashladili. 

Danas Terme Čatež imaju 11 izvora termalne vode koja izvire na dubini između 300 i 600 metara i temperature je između 58 °C i 63 °C. Termalna voda omogućuje ugodno kupanje tijekom cijele godine!

LJETNA TERMALNA RIVIJERA - TERME ČATEŽ

Bazeni na Ljetnoj termalnoj rivijeri koji se prvi otvaraju su bazen nepravilnog oblika, tri tobogana, bazeni 'blizanci' (ovisno o vremenskim uvjetima).