Uživanje u hotelu Osam 4* u Supetru na Braču uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 1 osobu ili 2 osobe, opuštanje u unutarnjem grijanom bazenu i sauni, po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunski dizajn, idealna lokacija i ljubazno osoblje čine Hotel Osam savršenim mjestom za predah od užurbane svakodnevnice... Kupon vrijedi od 03.04.24. do 25.04.24.

Ponuda uključuje 2 dana uz 1 noćenje u 1/2 dvokrevetnoj sobi pogled more, uz buffet doručak, sve za 2 osobe ili 2 dana uz 1 noćenje u 1/1 dvokrevetnoj sobi pogled more-single use, uz buffet doručak, sve za 1 osobu.

Hotel Osam smješten je u samom centru slikovitog gradića Supetra na otoku Braču. Intimno okruženje hotela pruža gostima ne samo opuštajuću atmosferu, već i priliku da otkriju brojne zanimljivosti na otoku Braču. Idealan položaj hotela Osam, samo nekoliko koraka od mora i centra grada Supetra s trgovinama, tržnicom, barovima i restoranima, pruža najbolji doživljaj otočkog načina života. Dizajn interijera spaja tradicionalne kamene detalje s elementima suvremenog uređenja. U sklopu hotela nalazi se i a la carte restoran Otok, otvoren cijeli dan, s ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta i biranih vina.

Ovaj boutique hotel predstavlja savršeno utočište samo za odrasle (za rezervaciju je potrebno imati min. 16 godina).

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje saune i unutarnjeg grijanog bazena; besplatan transfer od trajektne luke do hotela električnim golf autićem (uz prethodnu najavu na recepciji hotela); besplatan WIFI internet neograničeno; besplatan sef u sobi; neograničeno korištenje fitnessa u Waterman Svpetrvs Resortu; kasni check out do 12:00h.

Nadoplate na recepciji - boravišna pristojba po osobi i danu 1,33 EUR, parking (ukoliko dolazite automobilom) 10 EUR po noćenju

Ovaj Hotel ima mogućnost Web Self check in-a.

Vrhunski dizajn, idealna lokacija i ljubazno osoblje čini hotel Osam savršenim mjestom za predah od užurbane svakodnevnice!

SMJEŠTAJ

Dvokrevetna soba pogled more: spavaća soba s bračnim krevetom, Sat TV ravnog ekrana, kupaonica s tuš kadom, mini bar, balkon. Sobe nemaju pomoćni ležaj!

Ponuda masaža u Island Spa Waterman Svpetrvs uz 20% popusta na licu mjesta! Informacije i rezervacije na broj +385 (0)98/555-366.

U sklopu hotela nalazi se i a la carte restoran Otok, otvoren cijeli dan, s ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta i biranih vina.  

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reception@hotel-osam.com uz kod i ID kupona.