Odmor u lipnju uz 4 dana i 3 noćenja u u novorenoviranom objektu Malinska Green Apartments u Malinskoj, uz besplatno završno čišćenje, parking i internet, sve za 4 osobe!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 30.05.24. do 30.06.24.!

Dio nekadašnjeg hotelskog kompleksa Haludovo (ex. Apartmansko naselje Lavande), sezonu 2024. dočekuje s 99 u potpunosti renoviranih apartmana pogodnih za smještaj 2-7 osoba, pod novim imenom - Malinska Green Apartments.

Smješten u prekrasnom mediteranskom okruženju i neposrednoj blizini mora, plaža i šetnica, Malinska Green Apartments pruža obilje pogodnosti za obiteljski odmor i razonodu.

Najbliža plaža dostupna je na 200m udaljenosti, dok je centar Malinske udaljen samo 15 minuta lagane šetnje uz more. Osim kupanja na prekrasnim uvalama, Malinska Green Apartments je idealan za sve koji vole sport i aktivan odmor.

 Neposredno uz apartmansko naselje nalazi se Rajski put – 4 km duga uređena obalna staza kojom se uz miris mora i borova, može pješke ili biciklom doći do obližnjih Njivica. Malinska Green Apartments udaljeni su 20 minuta vožnje od Krčkog mosta, te 15 minuta od Zračne luke Rijeka.

Ponuda uključuje: inicijalni set posteljine + inicijalni set ručnika (3 ručnika po osobi) + završno čišćenje + besplatan wi-fi internet + 1 parkirno mjesto po apartmanu

Udobni i moderni apartmani dizajnirani su da udovolje svim zahtjevima gostiju tijekom njihova boravka. Odlikuju ih nježne pastelne boje, stilski namještaj, obilje dnevnog svjetla te prostrani balkon ili terasa s pogledom na borovu šumu ili more.

 Svaki je apartman klimatiziran i sastoji se od jedne ili više spavaćih soba, kupaonice s walk-in tušem i perilicom rublja, dnevnog boravka s udobnim kaučem za smještaj dodatne 2 osobe, blagavaonice i funkcionalne kuhinje koja je opemljena hladnjakom sa zamrzivačem, perilicom posuđa, pećnicom, električom pločom za kuhanje, kuhalom za vodu i osnovnom opremom za kuhanje.

Kućni ljubimac 15,00 eur po noćenju, plaćanje na licu mjesta.

Jednosobni apartman s balkonom
Moderan apartman s 1 spavaćom sobom i balkonom, površine 38 m2, nalazi se na 1. katu objekta i dostupan je isključivo stepenicama. 

Svaki je apartman klimatiziran, ima flat-screen TV sa satelitskim programima, sef, telefon i high-speed WI-FI internet. Spavaća soba s bračnim krevetom (160x200 cm) odvojena je od dnevnog dijela. Dnevni boravak služi i kao prostor za smještaj dodatne 2 osobe na kauču (160x200cm) te ima izlaz na namješteni balkon s pogledom na obližnju borovu šumu. 

Elegantna i funkcionalna kuhinja sadrži hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa, pećnicu, električnu ploču za kuhanje, kuhalo za vodu i  osnovnu opremu za kuhanje te blagovaonicu pogodnu za smještaj 4 osobe. 

Komforna kupaonica s walk-in tušem sadrži wc, sušilo za kosu i perilicu rublja. Gostima su tijekom boravka na raspolaganju ručnici i posteljina (1 set tijekom boravka). Finalno čišćenje apartmana je uključeno u cijenu smještaja. 

Jednosobni apartman s terasom
Moderan apartman s 1 spavaćom sobom i terasom, površine 38 m2, nalazi se u prizemlju objekta, no većina apartmana su dostupna isključivo stepenicama. 

Svaki je apartman klimatiziran, ima flat-screen TV sa satelitskim programima, sef, telefon i high-speed WI-FI internet. Spavaća soba s bračnim krevetom (160x200 cm) odvojena je od dnevnog dijela. Dnevni boravak služi i kao prostor za smještaj dodatne 2 osobe na kauču (160x200cm) te ima izlaz na komotnu namještenu terasu od 10m2 s pogledom na obližnju borovu šumu i izlazom na šetnicu apartmanskog naselja. 

Elegantna i funkcionalna kuhinja sadrži hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa, pećnicu, električnu ploču za kuhanje, kuhalo za vodu i  osnovnu opremu za kuhanje te blagovaonicu pogodnu za smještaj 4 osobe. 

Komforna kupaonica s walk-in tušem sadrži wc, sušilo za kosu i perilicurublja. Gostima su tijekom boravka na raspolaganju ručnici i posteljina (1 set tijekom boravka). Finalno čišćenje apartmana je uključeno u cijenu smještaja. 

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail info@malinskagreen.com ili na telefon 099 200 2229, uz KOD kupona po primitku kupona.