Špica ljetne sezone u prekrasnoj Malinskoj uz 8 dana i 7 noćenja za 4 osobe u jednosobnom apartmanu s balkonom ili terasom u novorenoviranom objektu Malinska Green Apartments 4*!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo apartmansko naselje vaša je nova oaza mira na prekrasnom otoku Krku! Kupon vrijedi od 21.07. do 26.08.2024.

MALINSKA GREEN APARTMENTS 4*

Smješteni u srcu prirode i okruženi borovom šumom na korak od plavog mora, naši apartmani pozivaju vas na savršen odmor. Otkrijte prednosti boravka u mirnom okruženju bujnog zelenila i kristalno čistog mora otoka Krka. Naši su apartmani dizajnirani kao mirno utočište za nove doživljaje.

Naši apartmani skladan su spoj modernog dizajna i otočnog šarma. Svaka je smještajna jedinica osmišljena kako bi se maksimalno iskoristilo prirodno svjetlo i omogućio prekrasan pogled na okolicu. Uz naglasak na udobnosti i stilu, naši apartmani pravo su utočište u kojemu ćete se osjećati kao kod kuće.

U cijenu uključeni i inicijalni set posteljine ● inicijalni set ručnika (3 ručnika po osobi) ● završno čišćenje ● besplatan Wi-Fi ● 1 parkirno mjesto po apartmanu

Jednosobni apartman s balkonom

Moderan jednosobni apartman s balkonom, površine 38 m2, nalazi se na prvom katu zgrade i do njega se dolazi preko stubišta. Apartman je klimatiziran, ima LCD TV sa satelitskim programima, sef, telefon i brzi Wi-Fi internet.

Spavaća soba s bračnim krevetom (160×200 cm) odvojena je od dnevnog dijela. Dnevni boravak može primiti dodatne dvije osobe na kauču (160×200 cm) i ima izlaz na balkon sa sjedećom garniturom. U elegantnoj i funkcionalnoj kuhinji nalaze se hladnjak sa zamrzivačem, perilica posuđa, pećnica, ploča za kuhanje na struju, kuhalo za vodu, osnovni pribor za kuhanje, perilica rublja u zasebnom prostoru te prostor za blagovanje za četiri osobe. U udobnoj kupaonici s walk-in tušem nalaze se WC i sušilo za kosu.

Jednosobni apartman s terasom

Moderan jednosobni apartman s terasom, površine 38 m2, nalazi se u prizemlju zgrade i do njega se dolazi preko stubišta. Apartman je klimatiziran, ima LCD TV sa satelitskim programima, sef, telefon i brzi Wi-Fi internet.

Spavaća soba s bračnim krevetom (160×200 cm) odvojena je od dnevnog dijela. Dnevni boravak može primiti dodatne dvije osobe na kauču (160×200 cm) i ima izlaz na namještenu terasu s pogledom na obližnju borovu šumu. U elegantnoj i funkcionalnoj kuhinji nalaze se hladnjak sa zamrzivačem, perilica posuđa, pećnica, ploča za kuhanje na struju, kuhalo za vodu, osnovni pribor za kuhanje, perilica rublja u zasebnom prostoru te prostor za blagovanje za četiri osobe. U udobnoj kupaonici s walk-in tušem nalaze se WC i sušilo za kosu.

MALINSKA je slikovito primorsko mjesto smješteno na obali otoka Krka u kojemu se isprepliću povijest, tradicija i prirodne ljepote. Od skromnih početaka kao ribarsko i poljoprivredno mjesto, Malinska se razvila u destinaciju koja elegantno balansira između svojih povijesnih korijena i moderne, živahne energije.

Prošećite Malinskom i dopustite da vas očaraju njezine uske uličice s kamenim kućama, bujnim bugenvilijama i mirisnim mediteranskim biljem. Mjesto odiše toplom i privlačnom atmosferom, gdje se lokalno stanovništvo i posjetitelji okupljaju u ugodnim kafićima, na šetnicama uz obalu i na živahnim tržnicama.