Za Praznik rada otputujte u Šibenik i uživajte u odmoru u Hotelu Panorama 4* uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Elegantan hotel smješten pokraj Šibenskog mosta sa kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Šibenik... Kupon vrijedi od 26.04. do 02.05.2024.

HOTEL PANORAMA 4*

Izvan gradske vreve a nadohvat ruke, hotel Panorama je idealno rješenje za  poslovne susrete i sve one željne odmora.

Hotel je potpuno preuređen a svojom lokacijom omogućuje jednostavnu prometnu povezanost. Pored hotela se nalazi elegantan bazen sa fantastičnim pogledom na Šibenik i ušće rijeke Krke. 

Svojim gostima hotel nudi ukupno 36 hotelskih soba: 16 standard soba i 20 superior soba. Sve sobe su opremljene TV i SAT TV uređajem, Wi-fi Internetom, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om.

Aperitiv bar, sa poslugom u sobu, na raspolaganju je 24h na dan.

Velika se pozornost daje gastronomskoj ponudi hotela pa zato ne čudi što je preuređeni restoran La Vista Restaurant & Bar prepoznat kao ciljano gastro odredište. Jelovnik se sastoji od velikog izbora mesnih i ribljih specijaliteta a okosnicu ponude činu mediteranski način pripreme jela te obrade namirnica – domaći proizvodi i začini te vlastito maslinovo ulje.