Uživajte u proljetnom ruhu otoka Brača i odmoru u luksuznom Grand hotelu View 4* u Postiri uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina i SPA relax sadržaje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za termine 19.04.-22.04., 26.-30.04. ili 04.-29.05.2024.

Kao što mu i samo ime daje naslutiti, GRAND HOTEL VIEW osvojit ćeš vas veličanstvenim panoramskim pogledom koji ga okružuje i puca na kristalno čisto Jadransko more i dalmatinski arhipelag.

Smješten u neposrednoj blizini pitoresknih Postira, hotel je moderno i luksuzno namješten te opremljen vrhunskim sadržajima kako bi vam pružio istinski komfor za nenadmašan odmor.

Neograničeno korištenje SPA relax zone (za osobe starije od 16 godina) i 20% popusta na sve masaže i wellness tretmane!

Na raspolaganju vam je i ekskluzivni wellness i spa centar u kojem ćete uživati u raznolikom izboru sauna te brojnim inovativnim tretmanima za njegu lica i tijela.

 U centru ćete pronaći hot vitality pool, finsku saunu, leden fontanu, parnu kupelj, tuš doživljaja, zonu za opuštanje s ležaljkama (slana soba) i jedinstvene masaže i tretmane ljepote (uz nadoplatu).

U cijeni uključen polupansion s bogatim doručkom i večerom i uključenim bezalkoholnim pićem iz šankomata, pjenušac Perla Rose 0,75 l i boca negazirane vode Jana 0,75 l u sobi na dolasku, svakodnevno u sobi nadopuna 3 vrste čaja Alhaus i 3 komada Nescafe instant vrećica!

Za ljubitelje gastronomije, tu je i neizostavna slavna dalmatinska kuhinja koja obiluje ukusnim delicijama koje pripremamo od lokalnih i uvijek svježih sastojaka, a na samo par koraka od hotela nalazi se i prekrasna šetnica te pješčana plaža s kristalno čistim morem, kao i brojni restorani i konobe.