[FIRST MINUTE] Odmor za kraj ljetne sezone uz 3 dana i 2 noćenja ili 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u The Movie Hotelu u Tribunju!

Super cijena 299,00 €
Uštedi još 15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Djeca do 6,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 18.08. do 09.09.2024.

The Movie Hotel je moderan tematski hotel smješten na samoj obali Jadranskog mora sa vlastitom šljunčanom plažom u mirnom predjelu Tribunja.

Hotel nudi 12 lijepo opremljenih soba te 17 apartmana modernog dizajna u tematskom filmskom stilu.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Šibenika, Splita, Zadra i nacionalnih parkova Krka, Kornati, Paklenica i Plitvička jezera. Autocesta je udaljena 15 km. Kraj samog hotela nalazi marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi do obližnjih Vodica.

Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi te 100 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu gdje uz objed možete uživati u mirisu i bojama ljeta. U sklopu hotela nalazi se vinski podrum, pizzeria, beach bar, restoran sa širokom ponudom raznih gastronomskih delicija te ribe direktno s ribarskim brodova.