Proljetni odmor u Grand Hotelu Bonavia 4* u Rijeci uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih i 1 dijete do 12 g., kolač i topli napitak u hotelskim barovima, opuštanje u sauni...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 01.06.2024.

Grand Hotel Bonavia najnovija je akvizicija Jadran hotela Rijeka. Bonavia, s bogatom tradicijom dugom preko 140 godina i svojim zanimljivim sadržajima, poslovna je oaza u centru grada, ali je i idealan odabir za romantične vikende.

Uz 120 smještajnih jedinica s jedinstvenim pogledom na grad, u sklopu hotela je i à la carte restoran Kamov te caffe bar Dante. 

Za poslovna događanja gostima su na raspolaganju dvorane za sastanke, konferencijska dvorana i poslovni centar. 

Wellness i spa zona hotela nude pregršt jedinstvenih tretmana za relaksaciju i uživanje, a u sklopu hotela je i fitness dvorana.

VIP tretman u sobi na dolasku - voće i voda ● kolač i topli napitak u hotelskim barovima ● korištenje saune, zone za opuštanje i fitnessa (uz prethodnu rezervaciju termina)

A la carte restaurant Kamov profinjenog je interijera koji nudi kulinarske klasike kao i moderne okuse Kvarnera. Uživajte u primamljivoj atmosferi café bara Dante i uz svoju jutarnju kavu odaberite poslasticu iz naše bogate kolekcije slastica.

Wellness oaza Grand Hotela Bonavia prostire se na 250 m² i posvećena je vašem opuštanju, ljepoti i poboljšanju zdravlja. Uživajte u opuštajućem interijeru obasjanom relaksirajućim bojama, ugodnom glazbom te nježnim mirisima. Prostor je obogaćen prirodnim materijalima i ambijentalnom igrom svjetla.

Gosti hotela mogu neometano prijeći iz ugodne atmosfere vlastite sobe direktno liftom hotela do wellnessa koji nudi finsku saunu, tursku kupelj i relax zonu s ležaljkama.

U našem fitness centru, opremljenom visokokvalitetnim spravama američke tvrtke Precor, pronaći ćete sve za brigu  o svom tijelu, ne dopuštajući da vam nijedan dan izmakne iz redovite rutine vježbanja.