Uživanje u čarobnom Mediteranskom selu San Antonio u Biogradu na Moru uz 3 dana i 2 noćenja ili 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 248,00 €
Uštedi još 13,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS boravak za djecu do 2,99 godina na ležaju s roditeljima! Kupon vrijedi od 27.04. do 15.06.2024.

Mediteransko selo San Antonio prostire se na 17.000 m² i pruža savršen odmor u svijetlim sobama smještenim unutar kamenih bungalova, okruženih stoljetnom borovom šumom. 

Objekt uključuje restoran koji poslužuje ukusna hrvatska i internacionalna jela pripravljena od lokalno uzgojenih organskih namirnica, svježeg mesa i ribe. 

Gostima je na raspolaganju i caffe bar s bogatom ponudom osvježavajućih pića i napitaka, smješten tik uz hotelski bazen s kristalno čistom vodom, kao stvoren za dokono uživanje u blagom morskom povjetarcu. 

Za naše najmlađe goste unutar naselja nalazi se dječje igralište.

Svaka od šezdeset i sedam smještajnih jedinica opremljena je modernim sadržajima i uključuje spavaću sobu, kupaonicu s tuš kadom i terasu s prostorom za odmor. Naše obiteljske jedinice sastoje se od dvije povezane spavaće sobe, kupaonice s kadom i terasom.

Udaljeno tek kraću šetnju od plaže Dražica, te nekoliko minuta od povijesnog centra grada Biograda n/m, Mediteransko Selo San Antonio profiliralo se kao simbol gostoljubivosti i besprijekorne usluge što ga čini savršenim mjestom za one koji su u potrazi za opuštajućim mjestom za odmor u skladu s prirodom.