Popularni tretmani uljepšavanja u Beauty Land PMU&Lash u Zagrebu - LASH LIFT i BROW LIFT po super cijenama!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 20,00 €
Uštedi još 1,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 1,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 29.06.2024.

Kozmetički salon Beauty Land specijaliziran za ljepotu, kozmetiku i osobnu njegu (usne, trepavice, obrve i itd.) na adresi Jurišićeva 19/1, Rotonda poslovni centar, 2. kat. Salon vodi poznati majstor trajne šminke Kateryna Kuzina s više od 12 godina radnog iskustva. Svoj posao radi s velikim užitkom te sudjeluje na svjetskim natjecanjima trajne šminke koja je i vlasnica dva trofeja za osvajanje prvog mjesta.

Najveća prednost trajne šminke jest što ćete uštedjeti vrijeme i nećete se morati svako jutro šminkati. Iako se radi o skupljoj proceduri, gledajte to kao dugoročnu investiciju jer ćete vjerojatno uštedjeti i novac na kozmetici.

Lash lift/laminacija trepavica podiže, uvija i daje definiciju trepavicama. Trepavice su punije, uredne i vizualno djeluju kao da nosite maskaru. 

Brow lift/ laminacija/ lifting obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva tijekom kojeg se ne koriste igle niti trajna boja. Tretmanom se dobiva punoća i povećava se vizualni volumen obrva. Idealan je sve tipove obrva