10% POPUSTA

NOVO - zaputite se u Kaštel Štafilić i predahnite na moru uz smještaj u šarmantnom Apartmanu Bile za do 4 osobe na bazi 3 dana i 2 noćenja preko tjedna ili vikenda!

Super cijena 100,00 €
Uštedi još 5,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). EXTRA pogodnosti - besplatni parking i WI-FI, a boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni su u cijenu! Kupon vrijedi od 01.05. do 31.05.2024.

APARTMAN BILE je otvorio svoja vrata gostima i to cijelu godinu. Nalazi se na odličnoj lokaciji cca 3 km od zračne luke, 10 km od centra Trogira, 16 km od centra Solina i 20 km od centra Splita. U blizini su autobusne stanice za sve te smjerove. Duž Kaštela se proteže duga šetnica uz more, koja obiluje prelijepim šljunčanim plažama (najbliža je cca 500 m od apartmana) i raznom ugostiteljskom ponudom. 

Apartman posjeduje vlastiti parking za goste, a u blizini se nalazi i više supermarketa te na udaljenosti od samo nekoliko kilometara i više trgovačkih centara (Spot shop centar, Kaufland, Lidl). Svojim položajem i rasporedom idealan je za obitelji sa djecom. Kućne ljubimce, nažalost, nismo u mogućnosti ugostiti.

Klimatiziran je i klimatizacija obuhvaća cjelokupni stan jer ima dva klima uređaja dobro raspoređena. Od dodatnih sadržaja, apartman posjeduje spravu za vježbanje (orbitrek) te ljuljačke za djecu u pripadajućem dvorištu. Ima pristup optičkom internetu, veliki TV prijamnik sa mnogo televizijskih programa.

Gostima se nudi sva potrebna kuhinjska oprema (posuđe, pribor, aparati i osnovni začini), ručnici, posteljina, fen, glačalo, sušilo, perilica suđa i perilica rublja, te sapuni, šamponi, a ima i dosta prostora za odlaganje odjeće i stvari.

Sastoji se od dobro opremljene kuhinje, prostranog dnevnog boravka, velike verande (zatvorenog balkona), dvije sobe (jedna sa bračnim krevetom, druga sa dva odvojena kreveta), kupatila i hodnika.