[26.-29.04.] ULTRA LAST MINUTE fenomenalna ponuda za cijelu obitelj u Resortu Amarin 4* by Maistra u Rovinju uz 2 ili 3 noćenja na bazi polupansiona za 2, 3, 4 ili 6 osoba i FAMILY FUN FEST!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezervirajte ovaj vikend za nezaboravan obiteljski odmor i provod u zabavi, rekreaciji i raznim događanjima za svakog člana! Kupon vrijedi isključivo za 26.04.-29.04.2024.

FAMILY FUN FEST

Obiteljsko okupljanje ove godine dobiva potpuno novo značenje. Posjetite nas u Rovinju za vrijeme trajanja Family Fun Festa, trodnevnog eventa ispunjenog opuštanjem, igrom i pustolovinama u kojima sudjeluju svi – djedovi, bake, tate, mame i unuci. Trodnevni event sadrži bogat sportsko-kulturni program, a održat će se od 26.04. do 29.04.2024. u resortu Amarin u sklopu Family Fun Festa.

Svi gosti moći će sudjelovati na kreativnim radionicama (primjer: radionice crtanja) ● sportskim radionicama (primjer: radionice ili lekcije tenisa, vođene vježbe za djecu i odrasle) i sportskim turnirima (primjer: turnir u košarci) ● satovima bajki ● edukativnim radionicama (primjer: lov na blago) ● aktivnim radionicama (primjer: obiteljska štafeta) ● satovima opuštanja (primjer: obiteljska joga) ● cjelodnevnim glazbenim događanjima koja će završit koncertom. Detaljan program pogledajte OVDJE!

RESORT AMARIN - resort za obiteljski odmor u znaku zabave i sportskih pustolovina, s plažama i bazenima tik uz more i pogledom na Rovinj!

Omiljeno odredište za obitelji s djecom, usred zelenila i u blizini mora, s pogledom za pamćenje na stari grad Rovinj zadovoljit će ljubitelje klasike, ali i one koji traže dizajnerski potpis i moderan stil uređenja. U prostranim apartmanima i sobama s balkonima imate mir i privatnost. Kad se odlučite zabaviti tu je bogata ponuda sportskih i zabavnih sadržaja, cjelodnevnih programa animacije za sve uzraste te brojni restorani i barovi.

U svakom od 190 modernih apartmana za udoban boravak dvije do šest osoba, 131 standard apartmanu i 140 prostranih soba uređenih u opuštajućim zemljanim tonovima imate svoj mir i privatnost. Sve sobe i apartmani imaju balkone ili terase za vaše vrijeme na otvorenom, a Premium apartmani za 6 osoba imaju privatnu lođu.

Prije kupnje izaberite željeni tip smještaja ovisno o broju osoba: DVOKREVETNA SOBA za 2 osobe ● STUDIO APARTMAN za 3 osobe ● PREMIUM APARTMAN za 4 osobe ● PREMIUM APARTMAN za 6 osoba. Također postoji mogućnost nadoplate za kućnog ljubimca 10 eura/danu u sobi; u Premium apartmanima nisu dozvoljeni.

Na terasi restorana Lumina, koja se nalazi u zoni bazena, ponuda i pogled podjednako plijene pozornost naših gostiju. Na samom početku dana možete uživati u zdravom i uravnoteženom doručku, dok za večeru pripremamo lokalne verzije internacionalnih jela. 

Za potpuni doživljaj, uz sezonsku i vizualno upečatljivu hranu preporučujemo čašu vina istarskih sorti. Uz sve to ne morate se brinuti ni oko pravila odijevanja jer se možete ležerno obući. Terasa Lumine prihvaća i ljubimce.