Idealan odmor za Praznik rada u Hotelu Arena Holiday 3* u Medulinu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i do 2 djece, slatki poklon u sobi i dodatne pogodnosti!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS dijete do 2,99 godina i jedno dijete do 11,99 godina na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi od 28.04. do 05.05.2024.

Arena Hotel Holiday u Medulinu dio je kompleksa koji čine hoteli Sensimar Medulin i Belvedere te kamp smješteni uz pješčanu plažu Bijeca. Ovaj moderan i dobro opremljen Arena Hotel Holiday u Istri privlači posjetitelje iz svih krajeva koji traže opuštajući odmor na moru. 

Arena Hotel Holiday omiljen je među obiteljima zbog blizine niza slikovitih šetnica i biciklističkih staza te pješčane plaže s plitkim morem. Šetnicom uz more doći ćete do idiličnog pejzaža u kojem more i pijesak zajedno stvaraju jednu od najljepših pješčanih plaža u okolici – Bijeca, a hladovina borove šumice idealna je za popodnevno opuštanje.

Počastite svoja osjetila bogatim okusima mediteranskih specijaliteta u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi bife doručka i večere hotelskog restorana.

Vrhunska istarska i međunarodna jela poslužuju se svakodnevno u udobnosti našeg klimatiziranog restorana. Uživajte u prvoj jutarnjoj kavi na terasi lobby bara, a u popodnevnim satima osvježite se pićem i grickalicama okruženi bujnim mediteranskim zelenilom.