[20.-27.05.] Ovog proljeća Nikal Vas vodi u Tursku na 8 dana i 7 noćenja na bazi ULTRA ALL INCLUSIVE usluge u hotelu Meryan 5* uz povratni charter let Zagreb-Antalya!

2 prodanaMožete kupovati i dalje do max. 40 kupona!

Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 20.05.-27.05.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: Let za Antaliju

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta. *Let posebnim zrakoplovom (charter let) iz Zagreba za Antaliju (moguće međuslijetanje u Istanbulu, tehnički stop). Na izlazu iz zračne luke Antalija predstavnik agencije će Vam poželjeti dobrodošlicu. Slijedi transfer do hotela i smještaj u hotel Meryan 5*

2.-7.dan. HOTEL MERYAN 5*

Odmor u hotelu.

8. dan:  Povratni let

Nakon doručka, sukladno vremenu leta, transfer do zračne luke u Antaliji. Slijedi prijava za let na relaciji Antalija-Zagreb. 

Hotel Meryan smješten je uz plažu na području Antalye / Alanye. Od Sidea udaljen je 25 km, od Alanye 35 km a od Antalye 90 km. Taksi je dostupan, mini busevi prolaze svakih 10 minuta ispred hotela. U okviru objekta na raspolaganju su Vam privatna plaža (pijesak + šljunak), velik vanjski i unutarnji bazen, terasa s ležaljkama te klimatizirane sobe s balkonom i panoramskim pogledom na okolicu, fitness prostor, prostor za rekreaciju i odmor, animacijsko-zabavne aktivnosti, sadržaji za djecu, spa, hamam, sauna te ultra all inclusive ponuda.

Pješčana i šljunčana plaža, na raspolaganju su Vam besplatni suncobrani, ležaljke, jastuci te ručnici za plažu prilikom prijave (naknada za promjenu je 1 €). Hotel raspolaže s dva vanjska bazena površine 400 i 200 m2, bazenom s toboganom, unutarnjim bazenom, dječjim bazenom. Radno vrijeme tobogana je od 10:00-12:00 te od 15:00-17:00 sati.

Sobe su standardne 20-24 m2 s francuskim ležajem i krevetom za jednu osobu. Sastoje se od jedne sobe, jednog kupatila (tuš), aparata za kavu i čaj, balkona, pogleda na more, podova od keramike. Sobe su opremljene klima uređajem, satelitskim kanalima, sušilom za kosu, telefonskom linijom, mini barom, sefom (uz doplatu), Wi-Fi (uz doplatu). Posteljine se mijenjaju svaki drugi dan. Čišćenje soba i promjena ručnika je svakodnevna. 

Besplatne sportske aktivnosti: fitness, stolni tenis, pikado, odbojka na pijesku, aerobik i step aerobik, košarka, mini nogomet, zumba, latino, orijentalni tečajevi, igre na bazenu, vodena gimnastika, vodeni bal, teniski teren (sa opremom); sportske aktivnosti koje se plaćaju: vodeni sportovi, biljar. Besplatne spa usluge: turski hamam, sauna, unutarnji bazen (grijan zimi), parna kupelj

Animacijsko-zabavne aktivnosti: dnevne aktivnosti (posebne igre, natjecanja), bogati večernji program (plesni program, Turska noć, živa glazba i gala večer), disco, biljar (uz doplatu), 3 vodena tobogana, klavir u holu u određeno doba dana, miniklub, kutak za knjige; sadržaji za djecu: miniklub (4-12 godina), mini igralište, dječji švedski stol, posebne igre i tečajevi, mini disco, vodeni park).

ULTRA ALL INCLUSIVE PONUDA BAROVA; ULTRA ALL INCLUSIVE PONUDA HRANE I PIĆA (doručak od 7:30 do 10:00 sati u glavnom restoranu (otvoreni buffet), kasni doručak od 10:00 do 11:00 sati u glavnom restoranu (otvoreni buffet); ručak od 12:00 do 14:00 sati u glavnom restoranu (otvoreni buffet), dječji kutak i dječji buffet od 12:00 do 14:00 / 19:00 - 21:00 sati u glavnom restoranu; međuobrok (između obroka) od 12:00 do 16:30 sati u restoranu Panorama - pita, pizza, hamburger, špageti, lahmacun i dr. Servira se za stol; sladoled od 14:00 do 17:00 sati (bar uz bazen) - sladoled u kornetu; usluga kolača, čaja i kave od 10:00 do 18:00 sati (kavana Meryan) - čaj, kava, deserti, pite, biskvit, voće i dr.; večera od 19:00 do 21:00 sati u glavnom restoranu (otvoreni buffet); noćni buffet od 23:00 do 00:00 sati u glavnom restoranu - juha, tjestenina, salata i dr.)