Ovog proljeća otputujte u Istru i uživajte u zasluženom odmoru u Resortu Petalon 4* by Maistra u Vrsaru uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!

Boravak 1 djeteta do 11,99 godina uključen u cijenu! Kupon vrijedi od 25.04. do 27.05.2024.

RESORT PETALON 4* - idealan za aktivan odmor u prirodi

Na čarobnom mjestu, zelenom poluotoku između Vrsara i zaštićenog krajolika Limskog zaljeva, nalazi se Resort Petalon. Uživajte u kilometrima biciklističkih i pješačkih staza, prirodnim šljunčanim i stjenovitim plažama, na bazenima, teniskim terenima i u ostalim sportskim aktivnostima.

Okruženi prirodom istražite stjenovite ili šljunčane plaže s popločanim platoima za sunčanje i dovoljno mjesta i u prirodnom hladu. 

Ili se smjestite na ležaljku uz vanjski bazen pokraj kojeg je i dječji bazen sa slatkom vodom. Vanjski bazen možete slobodno koristiti ako vremenski uvjeti to dopuštaju, jer nije grijan.

Dvokrevetna soba Superior s pomoćnim ležajem prostrane su i udobne sobe za smještaj do tri osobe. Ima 2 povezana ili odvojena kreveta i dodatni krevet (fotelja na razvlačenje za 1 osobu), balkon, kupaonicu s kadom, klima uređaj, telefon, sef, hladnjak, SAT TV i sušilo za kosu.

U restoranu Petalon možete uživati u unutarnjem dijelu restorana ili na terasi. 

Uz bogat buffet s ponudom mediteranske kuhinje i naglaskom na istarska mesna i riblja jela, nudi velik izbor voća, povrća i salata te sjajan izbor slastica.