Čari opuštanja i odmora na Krku uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe u Hotelu Kanajt 4* te korištenje vanjskog grijanog bazena, wellnessa i fitnessa, po super cijeni!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 153,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

EXTRA pogodnosti - 10% popusta na usluge u obližnjem novootvorenom restoranu "Marina" u Marini Punat i 10% popusta na usluge masaža, pedikure i manikure u Beauty Salonu Queen (u sklopu hotela)! Kupon vrijedi do 06.06.2024.

HOTEL KANAJT je odredište kao stvoreno za nautičare, zaljubljenike u prirodu, rekreativce i sve koji su željni aktivnog odmora. Hotel je smješten u neposrednoj blizini Marine Punat, udaljen stotinjak metara od mora. 

Miran i ugodan hotel sa četiri zvjezdice, okružen je maslinicima i ima jedinstven pogled na marinu i brodove. Vanjski grijani bazen (otvoren u sezonskim mjesecima), uređeno sunčalište, zrak pun mirisa mediteranskog bilja, doživljaj koji je teško dočarati riječju i slikom.

Ponuda uključuje i korištenje wellnessa u trajanju 2 sata po danu i osobi (4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona; uz obaveznu prethodnu najavu zbog limitiranog broja istovremenih korisnika)!

Wellness je jedinstveno iskustvo opuštanja u predivnom ambijentu hotela u kombinaciji s netaknutom prirodom. Na raspolaganju su Vam 4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona.

EXTRA pogodnosti - 10% popusta na usluge u obližnjem novootvorenom restoranu "Marina" u Marini Punat (više o restoranu pogledajte ovdje) i 10% popusta na usluge masaža, pedikure i manikure u Beauty Salonu Queen u sklopu hotela (potrebno direktno poslati upit za termin; više o salonu pogledajte ovdje)!