Uz do vrtoglavih 85% popusta do linije iz snova - izaberite mali ili veliki paket tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela u salonu Wings of Beauty u Zagrebu!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 500,00 €
Ušteda 70%
Cijena 99,00 €
Uštedi još 5,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Izaberite mali paket od 25 tretmana ili veliki paket od 34 tretmana! Kupon vrijedi do 09.07.2024.

Wings of Beauty kozmetički salon za njegu i oblikovanje tijela smjestio se u centru grada u Martićevoj 72. U našoj mirnoj i opuštajućoj atmosferi možete potražiti  tretmane koji su  vrlo ugodni efikasni  i ne utječu samo na fizički izgled već i na osjećaj opuštenosti i zadovoljstva.

Mali paket: 5x termodeka, 5x elektrostimulacija, 5x body wrapping, 5x lipolaser, 5x limfna drenaža 

Veliki paket: 1x Kim 8 Pro Kavitacija, 1x Mega Pro kavitacija (80 k), 1x High level Art Radiofrekvencija, 1x CoolArt Shape (hladna sonda), 1 Hifu Vmax (zona po izboru), 1x Kim 8 Pro Vakumska radiofrekvencija, 5x body wrapping, 5x termodeka, 5x elektrostimulacija, 5x lipolaser, 8x limfna drenaža

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Trenutno je ovo jedan od najpopularnijih tretmana među ženama jer se bez kirurške intervencije mogu riješiti celulita i masnih naslaga, a rezultati su vidljivi već nakon prvoga tretmana. Ultrazvučna je kavitacija jedan od anticelulitnih i tretmana za mršavljenje a služi uklanjanju celulita, masnih naslaga te izgleda narančine kore na kritičnim dijelovima Vašega tijela. 

Kavitacija se koristi i kao metoda mršavljenja, no mnogo je učinkovitija za preoblikovanje tijela jer razbija celulit, hrani kožu te reaktivira cirkulaciju, a djeluje i kao detoksikacijska metoda izbacujući iz tijela štetne tvari i toksine.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili, pak, ne misle da su dovoljno stari za njega. 

Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za svijetlu i tamnu, suhu, masnu i mješovitu kožu. Za razliku od injekcijskih tretmana koji mogu oštetiti mišićni tonus, radiofrekvencija zapravo poboljšava tonus mišića. To je čini dugoročno boljim izborom za vas.

LIMFNA DRENAŽA

Sjedilački način života, stresni dani na poslu i brza putovanja ostavljaju tragove na vašem tijelu. Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine, efikasna detoksikacija organizma, poboljšanje venske cirkulacije posebno kod proširenih vena i problema sa kapilarama, prevencija i ublažavanje hipostatičkih otoka na nogama otklanjanje tegoba kod „umornih, teških nogu“, poboljšanje ukupnog stanja imunološkog sistema.  Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

TERMODEKA

Termodeka je tretman koji Vam može pomoći da brže oblikujete svoje tijelo. Temperatura termosaune funkcionira na tri stupnja podešavanja, a moguće je posebno podesiti noge, trbuh ili ruke po zonama, prema Vašim preferencijama. 

Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Može se koristit jednom do dva puta tjedno, također I u kombinaciji sa drugim tretmanima iz naše ponude. Preporučuje se svima koji žele izgubiti obujam I celulit te oblikovati tijelo.

ELEKTROSTIMULACIJA

Elektrostimulacija posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 30  minuta tretmana elektrostimulacije mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnoga vježbanja u teretani. 

Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. Tretman poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva što ubrzava staničnu obnovu i čisti kožu koja postaje sjajna, zaglađenija i zdravija. Aktivira se metabolizam, sagorijevaju ugljikohidrati i aktivira lipoliza odnosno otapanje masnih stanica. Ujedno se uklanjanja višak tekućine i otpadnih tvari.

LIPO LASER

Ovaj tretman se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela. Spomenuti tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput primjerice, ruku, odn. nadlaktica, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu, odn. natkoljenica i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara, itd… 

Zahvat naravno nije zamjena za redukciju tjelesne težine, već metoda za uklanjanje neželjenih nakupina masnog tkiva, odn. kako to vrlo često istićemo, oblikovanja tijela. Lipo laser  je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju , te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila.

BODY WRAPPING

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. 

Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije. Dodatno osobu stavljamo u termo deku kako bi postupak bio što brži i učinkovitiji.