Prekrasan proljetni predah na otoku Krku uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 4 odraslih i 2 djece do 12 g. u luksuznim kamenim kućicama Kanajt te opuštanje u wellnessu i vanjskom bazenu!

Super cijena 297,00 €
Uštedi još 15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Smještene tik do hotela Kanajt na samo par metara od Marine Punat, svaka s pogledom na marinu, more i okolni mediteranski krajolik, nude visokokvalitetni smještaj i brojne sadržaje za godišnji odmor... Kupon vrijedi do 06.06.2024.

LUKSUZNE KAMENE KUĆICE KANAJT

Svaka luksuzna kuća za odmor u svojih 45 m2 površine nudi prostranu dnevnu sobu, potpuno opremljenu kuhinju, 2 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i terasu s nezaboravnim zalaskom sunca nad Puntarskom valom.

Cijena uključuje: 1 noćenje za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina na bazi bogatog buffet doručka ● korištenje wellnessa u trajanju 2 sata po danu i osobi (4 vrste sauna i jacuzzi; od 10:00h do 21:30h; uz prethodnu najavu termina korištenja zbog limitiranog broja istovremenih korisnika) ● ogrtači za wellness ● korištenje vanjskog bazena sa ležaljkama i sunčalištem ● korištenje fitness prostora u blizini mobilnih kućica ● završno čišćenje

Gosti mogu birati između luksuzne kamene kućice s privatnim jacuzzijem koji se nalazi na terasi ispred same kućice ili one bez jacuzzija, no nemojte da Vas to obeshrabri jer u ponudi Hotela Kanajt gosti mogu također uživati i u wellnessu koji nudi 4 saune i jacuzzi. 

Hotel se nalazi u sklopu Marine Punat - najstarije i najnagrađivanije marine na ovome dijelu Jadrana te je samim time udaljen samo nekoliko metara od mora.

EXTRA pogodnosti - 10% popusta na usluge u obližnjem novootvorenom restoranu "Marina" u Marini Punat (više o restoranu pogledajte ovdje) i 10% popusta na usluge masaža, pedikure i manikure u Beauty Salonu Queen u sklopu hotela (potrebno direktno poslati upit za termin; više o salonu pogledajte ovdje)!

Vanjski bazen, uređeno sunčalište, zrak pun mirisa mediteranskog bilja, doživljaj koji je teško dočarati riječju i slikom. Uz bazen nalazi se i mjesto za najmlađe gdje mogu uživati u svojem godišnjem odmoru.