NOVO - proljetni odmor u Crikvenici uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i 1 dijete do 6,99 g. u Mediteran Hotelu by Aminess te opuštanje u unutarnjem grijanom bazenu!

15 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 159,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Hotel leži na korak od mora koje će vam priuštiti prirodnu talasoterapiju po kojoj je Crikvenica poznata od 19. stoljeća! Kupon vrijedi za 05.05.-18.05. ili 18.05.-30.05.2024.

Mediteran Hotel by Aminess pruža zapanjujući morski ugođaj na samom rubu promenade. Odavde možete prošetati do središta Crikvenice koja je već više od stoljeća omiljeno ljetovalište svih generacija. 

Uživajte u oazi zdravlja na božanskim plažama od kojih je jedna od intimnijih smještena upravo pred Mediteran Hotelom by Aminess. Pronađite balans između aktivnog odmora na čistom zraku i ljepote opuštanja u oazi nadomak ljekovitog mora.

Većina nas putnika bira zbog blizine mora i zaklonjene plaže koja je od hotela udaljena tek 50 metara. No, nije ona jedina ljepotica u našem okruženju. 

Čitava je Crikvenička rivijera prožeta labirintom fantastičnih plaža koje privlače svojim tirkiznim morem, aromatičnim biljem i besprijekornim sadržajima. Kako i priliči gradu sa stoljetnom tradicijom zdravstvenog i kupališnog turizma.

U našem se hotelskom restoranu na švedskom stolu poslužuju doručak i večera. Jela pažljivo kreira tim vještih kuhara, a naglasak je na mediteranskim specijalitetima. 

Želja nam je upoznati goste s kvarnerskim podnebljem kroz maštovite kombinacije namirnica i omiljene jadranske začine. U hotelu se osim restorana nalazi i lobby bar.

Od trčanja i pješačenja uređenom šetnicom podno hotela, do planinskog biciklizma, slobodnog penjanja ili pak ronjenja i parasailinga, Crikvenica vam nudi lepezu aktivnosti u svako godišnje doba. 

Podjednako je uzbudljiva uz more, kao i u zaleđu prošaranom uređenim stazama. Strateški položaj Mediteran Hotela by Aminess omogućuje vam da se pridružite brojnim izletima i otkrijete obližnje kvarnerske otoke ili nacionalne parkove Risnjak i Sjeverni Velebit.