NOVO - iskoristite slobodno vrijeme u prolazu ili na odmoru za QUAD SAFARI sa Dalmatia Travel, Omiš - tura od 60 km po Omiškoj rivijeri uz posjet vodopadima Gubavica u trajanju 3 sata!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Kupon vrijedi za 1-2 osobe na 1 quadu i može se iskoristiti do 30.06.2024.

Najbolji način da doživite što područje Omiša nudi je da sjednete na jedan od naših quadova i otkrijete skrivene dragulje jadranske obale i kanjona rijeke Cetine!

Polazak quadom svaki dan u 14:00h kod turističke agenciji Dalmatia Travel na adresi Ulica Josipa Pupačića 5, Omiš. Povratak je na istoj adresi. Uključen besplatan parking kod turističke agencije Dalmatia Travel. 

Za korištenje ponude obavezna je važeća vozačka dozvola B kategorije.

Naši ATV/QUAD su vrhunski i redovito proširujemo svoj izbor. Za naš Quad Safari koristimo vozila CF Moto CForce 450 L, zapremine 400 cm3, dvosjede, vrlo udobne s izuzetnom upravljivošću, sigurne i zabavne za vožnju! 

Svaki quad je potpuno opremljen i ima veliku kutiju za pohranu za sve što ponesete sa sobom na vožnju. Sigurni smo da ćete uživati u vrhunskoj razini performansi, pouzdanosti, udobnosti vožnje i sigurnosti!

Misija Dalmatia Travel je pružiti autentična iskustva kroz izlete u Omišu, uz stalno unapređenje usluga i organizaciju avanturističkih aktivnosti. Naša posvećenost gostima, sigurnosti i očuvanju okoliša temelj su naše reputacije kao pouzdane i kvalitetne turističke agencije.