Ljetovanje u prekrasnoj Malinskoj uz 5 dana i 4 noćenja za 4 osobe u jednosobnom apartmanu s balkonom ili terasom u novorenoviranom objektu Malinska Green Apartments 4*!

Ovo apartmansko naselje vaša je nova oaza mira na prekrasnom otoku Krku! Kupon vrijedi od 01.07. do 20.07. ili od 27.08. do 09.09.2024.

MALINSKA GREEN APARTMENTS 4*

Smješteni u srcu prirode i okruženi borovom šumom na korak od plavog mora, naši apartmani pozivaju vas na savršen odmor. Otkrijte prednosti boravka u mirnom okruženju bujnog zelenila i kristalno čistog mora otoka Krka. Naši su apartmani dizajnirani kao mirno utočište za nove doživljaje.

Naši apartmani skladan su spoj modernog dizajna i otočnog šarma. Svaka je smještajna jedinica osmišljena kako bi se maksimalno iskoristilo prirodno svjetlo i omogućio prekrasan pogled na okolicu. Uz naglasak na udobnosti i stilu, naši apartmani pravo su utočište u kojemu ćete se osjećati kao kod kuće.

U cijenu uključeni i inicijalni set posteljine ● inicijalni set ručnika (3 ručnika po osobi) ● završno čišćenje ● besplatan Wi-Fi ● 1 parkirno mjesto po apartmanu

Jednosobni apartman s balkonom

Moderan jednosobni apartman s balkonom, površine 38 m2, nalazi se na prvom katu zgrade i do njega se dolazi preko stubišta. Apartman je klimatiziran, ima LCD TV sa satelitskim programima, sef, telefon i brzi Wi-Fi internet.

Spavaća soba s bračnim krevetom (160×200 cm) odvojena je od dnevnog dijela. Dnevni boravak može primiti dodatne dvije osobe na kauču (160×200 cm) i ima izlaz na balkon sa sjedećom garniturom. U elegantnoj i funkcionalnoj kuhinji nalaze se hladnjak sa zamrzivačem, perilica posuđa, pećnica, ploča za kuhanje na struju, kuhalo za vodu, osnovni pribor za kuhanje, perilica rublja u zasebnom prostoru te prostor za blagovanje za četiri osobe. U udobnoj kupaonici s walk-in tušem nalaze se WC i sušilo za kosu.

Jednosobni apartman s terasom

Moderan jednosobni apartman s terasom, površine 38 m2, nalazi se u prizemlju zgrade i do njega se dolazi preko stubišta. Apartman je klimatiziran, ima LCD TV sa satelitskim programima, sef, telefon i brzi Wi-Fi internet.

Spavaća soba s bračnim krevetom (160×200 cm) odvojena je od dnevnog dijela. Dnevni boravak može primiti dodatne dvije osobe na kauču (160×200 cm) i ima izlaz na namještenu terasu s pogledom na obližnju borovu šumu. U elegantnoj i funkcionalnoj kuhinji nalaze se hladnjak sa zamrzivačem, perilica posuđa, pećnica, ploča za kuhanje na struju, kuhalo za vodu, osnovni pribor za kuhanje, perilica rublja u zasebnom prostoru te prostor za blagovanje za četiri osobe. U udobnoj kupaonici s walk-in tušem nalaze se WC i sušilo za kosu.

MALINSKA je slikovito primorsko mjesto smješteno na obali otoka Krka u kojemu se isprepliću povijest, tradicija i prirodne ljepote. Od skromnih početaka kao ribarsko i poljoprivredno mjesto, Malinska se razvila u destinaciju koja elegantno balansira između svojih povijesnih korijena i moderne, živahne energije.

Prošećite Malinskom i dopustite da vas očaraju njezine uske uličice s kamenim kućama, bujnim bugenvilijama i mirisnim mediteranskim biljem. Mjesto odiše toplom i privlačnom atmosferom, gdje se lokalno stanovništvo i posjetitelji okupljaju u ugodnim kafićima, na šetnicama uz obalu i na živahnim tržnicama.