NOVO - bezbrižan odmor u Vodicama uz ALL INCLUSIVE LIGHT uslugu u Villi Arausa na bazi 2 noćenja za 2 osobe i opuštanje u unutarnjem bazenu i saunama Hotela Punta!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

GRATIS 1 dijete do 5 godina na krevetu s roditeljima i 1 dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi od 17.05. do 01.06.2024.

Moderno uređene i pomno dizajnirane classic sobe Ville Arausa nalaze se na morskoj strani hotela. Sobe raspolažu s balkonom sa sjedećom garniturom te pružaju udoban smještaj u velikim bračnim krevetima, imaju kupaonicu s tušem, sef, minibar, ormar, LCD Sat TV radni stol sa stolicom, klimatizaciju i besplatan pristup bežičnom internetu.

Razmazite svoja osjetila i uživajte u bogatim kulinarskim delicijama koje Vam pružaju naši restorani i barovi. U usluzi obroka očekuje Vas ALL INCLUSIVE LIGHT koji uključuje doručak, ručak i večeru s uključenim pićima iz šankomata uz obroke

Boca vode i slatko iznenađenje u sobi na dan dolaska ● korištenje sauna unutar Wellness & Spa centra u Hotelu Punta (samo za osobe starije od 16 godina uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji hotela) ● korištenje unutarnjeg bazena u Hotelu Punta
EXTRA pogodnost - 20% popusta na tretmane u Wellness & Spa centru Hotela Punta

Hotel Punta smješten je na istoimenom poluotoku, okružen borovom šumom, samo 50 metara od morske obale i plaže. Od centra grada Vodica udaljen je svega 3 minute lagane šetnje te živi punim životom zajedno sa gradom. Ispred hotela se nalazi šljunkovita plaža sa betonskim sunčalištima i kristalno čistim morem. Svega stotinjak metara dalje nalazi se i poznata šljunčano-pješčana Plava plaža, pogodna za djecu i neplivače.