NOVO - Inspiration Buggy Tour vodi Vas na turu u trajanju 3,5 sata u buggy vozilu s uključenim opremom i gorivom i posjet prirodnim i kulturno-povijesnim znamenitostima u okolici Plitvica!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 29,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 1 odraslu osobu ili 1 dijete 6-12 godina. Kupon vrijedi do 04.08.2024.

Volite li spoj adrenalina i prirode onda je Inspiration Buggy Tour pravo mjesto za vas! Ideju za ime naše Buggy ture dobili smo iz vječne inspiracije - prirode, koja upravo na prostoru Plitvičkih jezera pruža uvid u svoju neiscrpnu snagu i trajnu vrijednost. Na turi se obilaze brojni kulturni i povijesni tragovi prijašnjih kultura i ljudi koji su živjeli na ovom prostoru te se pruža dojam kako je sve to upravo priroda nadjačala svojim ljepotama.

Nikola Tesla, jedan od najvećih znanstvenika svih vremena, koji je rođen u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera jednom je rekao ako ne znate nešto učiniti, promatrajte prirodu i u njoj ćete pronaći inspiraciju i odgovore. Njegovim tragovima, na ovoj Inspirativnoj Buggy turi, pokušati ćemo dočarati ono najbolje što ovo područje nudi.

Početna točka ture je u selu Grabovac, na državnoj cesti D1, nasuprot turističkog kompleksa Plitvice Holiday Resort. Parking je osiguran na polazišnoj točki.

U buggy vozila može stati 2, 4 ili 6 osoba. Vozač mora imati vozačku dozvolu B kategorije, a kao suvozač može biti i dijete. 

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA rezervacija termina radi formiranja grupa na 099 474 9882! Mjesto okupljanja: parking nasuprot Plitvice Holiday Resorta, Grabovac 101, Plitvička jezera.

● Stari grad Drežnik (velebna obrambena utvrda iz 12. stoljeća koja je 400 godina štitila ovaj dio Europe od turskog carstva; iako danas nije moguće u potpunosti istražiti unutrašnjost kule, s lokacije se pruža prekrasan panoramski pogled na rijeku Koranu i okolicu)

Željava Aerodrom (najveća podzemna vojna baza u Europi izgrađena podno planince Plješivice pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća)

Podzemni kompleks "KLEK" u sklopu Aerodroma Željava

Ljetna Titova Vila "Izvor" (u vrijeme izgradnje najskuplja rezidencija tadašnjeg predsjednika države)

● Vidikovac na slapove Plitvičkih jezera