NOVO - uživajte u Kampu Baško Polje u Baškoj Vodi uz 3 dana i 2 noćenja u studio mobilnoj kućici za 2 osobe ili superior mobilnoj kućici za 5 osoba i bocu vina dobrodošlice!

Super cijena 142,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

EXTRA pogodnosti: završno čišćenje uključeno u cijenu, a WI-FI i parking u blizini hotela besplatni! Kupon vrijedi za 09.-24.05., 24.05.-14.06. ili 14.06.-01.07.2024.

Otkrijte skriveni dragulj smješten u hladovini guste borove šume i bujne mediteranske vegetacije - KAMP BAŠKO POLJE

U neposrednoj blizini kampa nalazi se i prekrasna plaža s kristalno čistim morem, kao i brojni sportski tereni na kojima ljubitelji aktivnog odmora mogu uživati u košarci, nogometu, mini-golfu ili stolnom tenisu. U kampu se nalaze i restoran, dućan s pekarskim proizvodima i tržnica.

Studio Mobilna kućica za 2 osobe ima odvojene ležajeve ili bračni krevet, klima uređaj, privatnu kupaonicu i WC, kuhinju, satelitsku TV, terasu i parking.

Superior mobilna kućica za 5 osoba ima dvije spavaće sobe, klima uređaj, privatnu kupaonicu i WC, kuhinju, satelitsku TV, terasu i parking.

Prekrasna Makarska rivijera predstavlja omiljeno turističko odredište još od kraja 19. stoljeća, a sam pogled na ovdašnje kristalno čisto, tirkizno plavo more, neodoljive plaže, prekrasnu bujnu okolnu prirodu te vrhove planine Biokovo, svjedoči o destinaciji kojoj nema premca, bez obzira posjećujete li je tijekom ljetnih mjeseci ili u bilo koje drugo doba godine.

Provedite nezaboravne trenutke u istraživanju ove prelijepe rivijere i dalmatinskog arhipelaga, kušajte nenadmašne lokalne delikatese te uživajte u kupanju i sunčanju dok Vas hladi svježi povjetarac s mirisom borova.