Zaputite se u Opatiju i uživajte u luksuznom odmoru u Astoria Designhotelu 4* uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, a dijete do 6 godina GRATIS!

35 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Danas je ovaj hotel primjer uspješnog spoja suvremenog dizajna i carskog stila pa ako volite modernu uslugu u kojoj se možete osjećati kao car ili carica - na pravom ste mjestu... Kupon vrijedi od 18.05. do 01.07.2024.

Kao jedan od najboljih hotela u Opatiji, Astoria Designhotel 4* pruža široku ponudu usluga koje će garantirano zadovoljiti potrebe svakog gosta, kako poslovnog tako i onih koji uživaju u odmoru. 

Hotel je smješten blizu samog srca grada Opatije gdje niste nikada previše udaljeni za veliki shopping, a također ni od arhitekturnih i kulturnih bisera grada. Svaki detalj je pažljivo biran i svaka soba je s pravom vrijedna posjeta. Naša najveća želja je da vam bude udobno i da se opustite, baš kao kod kuće.

Nedavno renoviran, Hotel blista novim sjajem, sa svijetlim interijerima, modernim dizajnom i izražajnim bojama u svakoj od 50 posebno uređenih Superior ili Deluxe soba, 2 Junior Suite-a, a poseban doživljaj pružit će vam Penthouse Suite.

Superior sobe imaju sve što vam je potrebno za boravak u Opatiji. Birajte između udobnih dvokrevetnih soba koje zrače suvremenim, urbanim stilom i opuštajućom atmosferom. 

Sobe imaju Individualno reguliranje klima uređaja, minibar, potpuno opremljenu kupaonicu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, telefon s izravnim biranjem, besplatan brzi WiFi, sef, radni stol sa lampom.

Hotel izgrađen 1904. godine, u elegantnom austrougarskom stilu, energijom prostora i arhitektonskim stilom postao je jedan od najpopularnijih opatijskih hotela. Dizajn je osmislio Franz Eduard, a tada je nosio zvučno ime "Villa Louise", koja je osvajala tadašnje turiste svojim austrijsko-mediteranskim stilom, terasama, reprezentativnim stubištem, palmama i parkovima. 

Najpopularnija osoba koja je ikada došla u Astoriu bio je Franz Joseph. Lokacija definirana stoljetnom tradicijom, moderno usmjerena na dizajn i pristup, Astoria Designhotel je briljantno promišljena kombinacija tradicionalnog i modernog.